Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-06-2007, 23:37   #608 (permalink)
Commando7hh
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Jose Mourinho Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε ενα DVD που εχω(απο αυτα που μοιραζε το Sport Time αν δεν κανω λαθος) δειχνει σε μια κερκιδα ενα πανο απο φιλους του Ολυμπιακου που λεει"ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ"(ή κατι τετοιο)!Το ο,τι μια ελληνικη ομαδα φτανει στον τελικο του τοτε Τσαμπιονς Λινγκ πρεπει να κανει ολους τους Ελληνες υπερηφανους!Ωστοσο επειδη κατι τετοιο ειναι λιγο υπερβολικο να το ζητας απο την στιγμη που σκοτωνονται σαν ζωα μεταξυ τους τουλαχιστον να μην συκοφαντειται σαν επιτευγμα!Δεν πιστευω οτι ειναι κατι δυσκολο αυτο!Ομως για το 10 στα 11 δεν βλεπω να υπαρχει κατι που εστω και ενα κομματι μου (χεσ'το το παναθηναϊκο μου μερος, σαν ελληνας τουλαχιστον) να το κανει περηφανο!
Ουτε ομως το οτι δεν ψαχτηκε σημαινει πως υπηρξε
Μπορει να ευνοηθηκαν και αλλοι ομως κανενας αλλος δεν πηρε πρωταθλημα!
Σε καλυψα;
ειναι γνωστο οτι ο προεδρος του ολυμπιακου ο γουλανδρης ειχε μιλησει στους παικτες του παναθηναικου πριν το παιχνιδι και ειχε εκφρασει τη συμπαρασταση του.

αλλα αυτο που λενε για τον αστερα φυσικα και εχει υποσταση. εδω βγηκε η παπαδοπουλου και το ειπε. προσωπικα χαιρομαι ακομα και αν εγινε ετσι γιατι θεωρω οτι παντα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα .