02-06-2007, 12:31
|
#588 (permalink)
|
|
Skouliki
Περιοχή: Γιαννενα-Περιστερι
|
Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS
Εννοειται πως θα ηθελα να εχω μια τετοια πορεια. Εχουμε ομως δυο επιτευγματα τα οποια λασπολογουνται απο τους αντιπαλους. Το γουεμπλευ και τα 10στα11. Εσυ λοιπον γιατι να μη μαφηνεις να τα χαρω και λες οτι ειναι κλεμμενα, κι αυτα που σου λεω εγω ειναι ''στα στοματα των αντιπαλων του παναθηναικου''?
Το οτι τα χρονια εχουν περασει δε σημαινει πως δεν υπηρξε και κατι υποπτο. Ποτε δε ψαχτηκε και ουτε προκειται.
Οπως και η ''παραγκα''. Στο θεμα της οποιας αν θυμασαι πολυ καλα και οχι οτι σε συμφερει, ειχε παιξει μια συνομιλια που ακουγοταν σε ποιους παιχτες θα δωθει κιτρινη καρτα για να μη παιξουν στο επομενο παιχνιδι με τον Παναθηναικο. Η παραγκα ηταν ενα συστημα που κινουταν για τα συμφεροντα του Ολυμπιακου, απ το οποιο ομως ευνοηθηκαν και αλλοι πολλοι οι οποιοι ειχαν φροντισει να εχουν ακρες.
Ευχαριστω.
|
Σε ενα DVD που εχω(απο αυτα που μοιραζε το Sport Time αν δεν κανω λαθος) δειχνει σε μια κερκιδα ενα πανο απο φιλους του Ολυμπιακου που λεει"ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ"(ή κατι τετοιο)!Το ο,τι μια ελληνικη ομαδα φτανει στον τελικο του τοτε Τσαμπιονς Λινγκ πρεπει να κανει ολους τους Ελληνες υπερηφανους!Ωστοσο επειδη κατι τετοιο ειναι λιγο υπερβολικο να το ζητας απο την στιγμη που σκοτωνονται σαν ζωα μεταξυ τους τουλαχιστον να μην συκοφαντειται σαν επιτευγμα!Δεν πιστευω οτι ειναι κατι δυσκολο αυτο!Ομως για το 10 στα 11 δεν βλεπω να υπαρχει κατι που εστω και ενα κομματι μου (χεσ'το το παναθηναϊκο μου μερος, σαν ελληνας τουλαχιστον) να το κανει περηφανο!
Ουτε ομως το οτι δεν ψαχτηκε σημαινει πως υπηρξε
Μπορει να ευνοηθηκαν και αλλοι ομως κανενας αλλος δεν πηρε πρωταθλημα!
Σε καλυψα;
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Cantona13 : 02-06-2007 στις 12:36.
|
|
|