Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο TALOS
Κατι μου χουν πει κατι θειοι μου που το ζουσαν εκεινη την εποχη για κατι ποινες φυλακισης 6 παιχτων του Ερ.Αστερα μετα τη σειρα των ημιτελικων για δωροδωκια. Αραγε να ισχυει βρε γαμωτη?
|
"Λάσπη στα σημαντικά γεγονότα υπάρχει πάντα στην Ελλάδα και το «έπος» του Γουέμπλεϊ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Μετά την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα τα δημοσιεύματα περί χρηματισμού των Γιουγκοσλάβων από την Δικτατορία του Παπαδόπουλου, προκειμένου να περάσει ο Παναθηναϊκός στον τελικό είχαν την τιμητική τους. Τα χρόνια έχουν περάσει, το θέμα παραμένει στο στόμα των αντιπάλων του Παναθηναϊκό, αλλά αυτό από μόνο του δεν μπορεί να χαλάσει τον «μύθο» της συγκεκριμένης πορείας. "
Γιατι με βαζεις να ξανακανω copy-paste;;;
Πολυ θα θελατε να ειχατε μια αναλογη πορεια...
Τα κλεμμενα πρωταθληματα ομως τα πανηγυριζατε (που δεν ηταν και Γουμπλει)!Και εμενα κατι θειοι μου μου ειπαν κατι για "παραγκες" και χρηματισμους διαιτητων για τα πρωταθληματα σας και ομως εσεις (και οχι μονο) συνεχιζετε να λετε για το 10 στα 11!Οποτε δεν βλεπω το λογο για να μην θεωρω και εγω τον τελικο του Γουεμπλει ως την μεγαλυτερη διακριση ελληνικης ομαδας ακομα και
ΑΝ ισχυαν αυτα που λες(που εγω προσωπικα δεν τα πιστευω και τα θεωρω λασπη για να μειωσουν το μεγαλειο του Παναθηναϊκου)
Τι αλλο...
Ας αφησω να πει και τιποτα κανενας αλλος Παναθηναϊκος!