Μια γυναίκα, ο σύζυγος της και η 76 χρονών μητέρα της έχουν στην κατοχή τους ένα σπίτι. Σε αυτό το σπίτι είχε ζήσει η γυναίκα περισσότερα από 34 χρόνια. Αυτή λοιπόν η γυναίκα μαζί με την μητέρα της έχουν ζήσει πολλά παραφυσικά φαινόμενα μέσα στο σπίτι. Μία φορά και οι δύο κάθονταν στη κουζίνα όταν ο σκύλος τους ήρθε τρέχοντας στη κουζίνα και σταμάτησε στη μέση του δωματίου. Ξαφνικά ένα μπισκοτάκι για σκυλιά πετάχτηκε έξω απ’ τη συσκευασία του. Τότε ο σκύλος το έπιασε και έφυγε τρέχοντας. Οι δύο γυναίκες ήταν κοντά στο κουτί με τα μπισκοτάκια αλλά δεν το άγγιξαν καθόλου. Έχουν ζήσει και άλλα παράξενα γεγονότα: Μερικές φορές χάνονται κάλτσες από το πλυσταριό (εκεί που βάζουν τα άπλυτα ρούχα) και βρίσκονται αργότερα κρεμασμένες με καρφιά πάνω απ’ τις πόρτες. Και οι δύο έχουν δει και συνεχίζουν να βλέπουν σκιές να κινούνται μέσα στο σπίτι. Ακόμα η μητέρα της γυναίκας βλέπει και φώτα. Δεν έχουν ζήσει ως τώρα τίποτα κακό (δηλαδή να πάθει κάποιος κακό) αλλά μερικές φορές έχουν την εντύπωση ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Υπαρχει ενα βιβλιο ισως οι περισσοτεροι να το γνωριζετε, μεσα στο οποιο αναγραφονται διαφορα τεχνασματα φυσικα οχι θεικα. υπαρχει λοιπον εκει καταγεγραμανος ο τροπος να δεις τον θανατο σου. δεν το εχω κανει γιατι δε σας κρυβω οτι φοβαμαι! παιρνεις το βιβλιο κ καθεσαι με τα γονατα μπροστα στο κρεββατι σου.
.....εκει εχεις βαλει 2 κερια σε αποσταση επιτρεπτη για ενα μικρο κειμενο. διαβαζεις κατι λογια κ κοιτας κατω απο το κρεββατι... οπου διαδραματιζεται η κηδεια σου

βλεπεις κανονικα ολη τη παρασταση κ οταν θελεις να σταματησεις κοιτας αναμεσα στα κερια οπου ειναι γραμμενη η ημερομηνια του θανατου σου. οταν τελειωσεις με την τελετη δεν πρεπει να γυρισεις πισω σου κ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να απαντησεις σε οποιοδηποτε καλεσμα ακουσεις.
DO NOT TRY THIS AT HOME

!
Μία φίλη της κολλητής μου της έδειξε ένα παράξενο "παιχνίδι". Την έβαλε να κάνει ένα τσιγάρο και κατά τη διάρκειά του την ρώταγε διάφορα για τη ζωή της (πού γεννήθηκε, πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια, τί θέλει να κάνει στο μέλλον, τί φοβάται κλπ). Όταν η κολλητή μου τελείωσε το τσιγάρο, η φίλη της πήρε τη στάχτη, την έβαλε στο χέρι της, στον καρπό, την έτριψε λίγο και εμφανίστηκαν ξαφνικά οι αριθμοί και τα γράμματα από την πινακίδα του αυτοκινήτου της κολλητής μου. Αυτό σημαίνει πως θα πεθάνει σε τροχαίο. Αυτό το "παιχνίδι" δηλαδή, σου δείχνει πώς θα πεθάνεις. Όταν η κολλητή μου μου το είπε, δεν την πίστεψα, όμως το έκανε και σε εμένα και μόλις έβαλε τη στάχτη μου στο χέρι της εμφανίστηκε ως διά μαγείας η λέξη "ΒΙΑΣΜΟΣ" και ο αριθμός "19", που σημαίνει οτί θα πεθάνω από βιασμό ή στα 19 μου, ή σε 19 χρόνια, ή σε 19 μήνες κ.ο.κ. Εγώ δεν πιστεύω πως θα πεθάνω έτσι και δεν θα πίστευα γενικά όλο το σκηνικό αν δεν έβλεπα τα γράμματα από στάχτη να εμφανίζονται από το πουθενά στο χέρι της φίλης μου. δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε αυτό...
Τέλος, η φίλη μου μου είπε πως αυτό το "παιχνίδι" ακολουθεί μια αλυσίδα. Δηλαδή αν δεν σου το έχουνε κάνει, δεν μπορείς να το κάνεις στους άλλους... Δεν ξέρω τί να πω, ούτε πως εμφανίστηκαν τα γράμματα. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο μας τελικά, μάλλον αγνοούμε πολλά που συμβαίνουν γύρω μας...
Ένα νεαρό ζευγάρι ταξίδευε με το τραίνο. Το αγόρι αν και καπνιστής δέχτηκε να κάνει το χατίρι της κοπέλας του να ταξιδέψει σε βαγόνι μη καπνιστών. Μετά από μια ώρα όμως είχε την ανάγκη να ανάψει ένα. Έτσι, βγήκε από τη καμπίνα και άνοιξε το παράθυρο του διαδρόμου για να μη ενοχλεί ο καπνός του. Η κοπέλα του έμεινε μέσα και άνοιξε ένα περιοδικό. Καμιά φορά κοιτούσε στα πλάγια και έβλεπε τα πόδια του αγοριού για να σιγουρευτεί οτι είναι εκεί. Αρκετά λεπτά πέρασαν και αυτός βρίσκονταν ακόμη μπροστά στο παράθυρο. Τελικά η κοπέλα σηκώθηκε να δεί καλύτερα. Η θέα του φίλου της την έκαναν να ξεσπάσει σε ουρλιαχτά. Καθώς ο φίλος της είχε το κεφάλι του έξω από το παράθυρο για να καπνίζει, ένα τραίνο που πήγαινε αντίθετα το έσπασε και το σώμα του κρέμονταν για ώρα από το παράθυρο ακέφαλο
http://www.urbanlegends.gr/modules/n...=2&storynum=10