Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-04-2007, 16:33   #41 (permalink)
Dionisisp
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.

Το avatar του χρήστη Dionisisp

Περιοχή: Αθήνα , Αττική
Dionisisp is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Ξαναλέω πως δεν τον κατηγορώ για τον αποκλεισμό αλλά για την εικόνα της ομάδας. Από την αρχή της χρονιάς δεν υπάρχει η παραμικρή βελτίωση. Φυσικά και δεν είναι άχρηστοι οι παίχτες του ΠΑΟ και της ΤΣΣΚΑ και είναι άδικο να συγκρίνουμε ομάδες χρόνων με μια ομάδα(?) 7 μηνών. Δεν θα έλεγα τίποτα αν η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνονταν καλύτερη όπως πέρυσι καλή ώρα.

Δεν αμφιβάλλω πως ο Γκέρσον είναι καλός προπονητής αλλά στον Ολυμπιακό δεν έπιασε. Ίσως να φταίει το γεγονός πως πρώτη φορά προπονεί ομάδα εκτός Ισραήλ.

Προσωπικά πέρυσι γούσταρα να βλέπω την ομάδα γιατί είχε αρχή,μέση και τέλος ενώ φέτος σε κάθε ματς έσπαγαν τα νεύρα μου με 2 μόνο εξαιρέσεις. Στην Παρτιζάν και στο ΟΑΚΑ.
Αν το κατάλαβες δίνεις όλα τα ελαφρυντικά στον Γκέρσον. Όχι για την σημερινή κατάσταση της ομάδας αλλά για να συνεχίσει και του χρόνου και τότε τα λέμε.

Του χρόνου βεβαίως θα είναι χειρότερη και πιο δυναμική η κριτική μου.

Α! Για πείτε ο Ζοτς πέρσι με την υπερομάδα που είχε και έχει που πήγε στην Ευρώπη; Μήπως πουθενά γιατί με πλεονέκτημα έδρας έχασε από την ίδια ομάδα που αποκλειστίκαμε και μεις;
να του μιλήσω εγώ.

Αντώνης Βαρδής.
Ο χρήστης Dionisisp δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση