Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier
@ Jose Mourinho: Δεν σε τιμεί να είσαι φαν Χαϊδαρίου από τη στιγμή που είναι θυγατρική ομάδα του Αιγάλεω...
|
Η αλήθεια είναι ότι μου τη δίνει αυτό! Για αυτό οποτε παίρνω το Χαϊδάρι στο FM το πρώτο που κάνω είναι να ακυρώσω το link με το Αιγάλεω!Ουστ γαυρομαγαζο στην B Εθνική
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas
Και ενταξει εσυ εχεις λαπτοπ και στο παιρνει ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ και παει οπου θελει
Εγω τι να πω που ανεξαρτητου ωρας σκαει στο δωματιο μου με την καφεδουμπα στο χερι,στρωνεται στο γραφειο απλωνει και τα ποδια απεναντι στη στηλη και αραζει στο pc και εγω σαν να μην υπαρχω.Αυτη τη στιγμη πανω στο γραφειο μου υπαρχουν:το μιλκο που ηπιε ο ταλος το πρωι,το νερο που ηπιε ο ταλος το μεσημερι,το τοστ και το μοσιον που εφαγε και ηπιε ο ταλος το απογευμα κτλ
Ε ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΕΙ ΡΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ...
|
Ρε άντε από 'δώ!Ζητω τα μεγάλα αδέρφια παλιοαχαριστα μικρά!Σαν τον αδερφό μου που οποτε έρχομαι Αθηνα το πρώτο που μου λέει είναι "πάλι εσύ εδώ"!Αλλα θα του δείξω εγώ του χρόνου που γραφει Πανελλήνιες!

Αντί να μας ευχαριστείτε που σας μεταλαμπαδεύουμε τις γνώσεις μας παραπονιέστε!Αντί να είστε ευγνώμονες που οι γονείς μαθαίνουν πάνω μας και με εσάς ήδη ξέρουν τι να κάνουν μας θεωρείτε τυράννους!Ντροπή και αίσχος!Και η αχαριστία έχει τα όρια της!