Θέμα: Football Manager
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-2007, 14:57   #9 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Football Manager

O Melli είναι καλύτερος σέντερ μπακ, αλλά προσωπικά τον χρησιμοποιώ δεξιά, τις περισσότερες φορές. Τον Damia δεν τον εμπιστεύομαι, ενώ τον Lembo τον χρησιμοποιώ δεξιά, αλλά έκανε μερικά κακά παιχνίδια κι αφού μου βγήκε...

Θέλω να έχω σέντερ μπακ τον Juanito, που είναι αρχηγός, πολλά χρόνια στην ομάδα, σκίζεται. Έχει και μεγάλο influence.

Περίεργο αυτό με το ένα αμυντικό χαφ. Γιατί δεν βάζεις τον Arzu? Παίζεις πάντα έτσι? Ισπανία είναι εδώ, μήπως σε πιάνει τρικυμία με μεγάλες ομάδες?

Εγώ παίζω 4-4-2 attacking, αλλά τα team instructions τα έχω αλλάξει και ανάλογα με το παιχνίδι τα πειράζω κιόλας. Τώρα ξεκινάω την 2η χρονιά και προσπάθησα να εφαρμόσω το 4-3-1-2, αλλά στα φιλικά και στο 1ο ματς πρωταθλήματος δεν έπιασαν. Μάλλον θα κρατήσω το 4-4-2.

Παίζω με Doblas-Melli, Juanito, Rivas (έχω πάρει και Silvestre από Boca, να τον χρησιμοποιώ), Nano - Rivera (Edu), Arzu, Gago (Assuncao), Riera - Xisco, Sobis

Έχω βάλει και τον Gago να μαθαίνει από τον Assuncao και είδα τρομερή βελτίωση. Γενικά να το χρησιμοποιείτε το κολπάκι σε παίχτες που μοιάζουν.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση