Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-05-2007, 18:09   #599 (permalink)
TALOS
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS
Προεπιλογή Απάντηση: Αθλητικός τύπος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Havier Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά το ερώτημα είναι το εξής: Πόσο μαλάκες είναι οι τύποι στο φως και τον Πρωταθλητή που νομίζουν ότι πουλάνε με αυτά τα πρωτοσέλιδα?
Φιλε μου δεν ειναι καθολου μαλακες γιατι το οτι υπαρχουν ακομα σημαινει οτι πουλανε.Ξερεις καμια ΑΕ να δουλευει για την ψυχη της μανας της? Εκει που θα πρεπει να εστιασουμε ειναι στο ποιοι την αγοραζουν και πως χρησιμοποιουν αυτα που διαβαζουν. Υπαρχουν ανθρωποι που αποστηθιζουν ο,τι λεει, τα πιστευουν ολα και παιρνουν τηλεφωνο στα ραδια και μαλωνουν με τους φιλους τους υποστηριζοντας ο,τι διαβασανε. Υπαρχουν και αλλοι που παιρνουν, διαβαζουν, και κρινουν. Εγω παιρνω Πρωταθλητη πχ. Τι παει να πει?Οτι με εκφραζει και πιστευω οσα λεει? Απλα εχω ξαναπει οτι προτιμω μια οπαδικη εφημεριδα, παρα τις δηθεν αντικειμενικες που ειναι πρωταθλητριες στις κωλοτουμπες. Το Μαη σε αποθεωνουν και τον Νοεμβρη σε σκιζουν. Καθε εποχη βρισκουν τους αντιστοιχους τριμαλακες που ικανοποιουνται με το εξωφυλλο και την αγοραζουν.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Είσαι εκτός θέματος...
Ο τίτλος είναι ξεκάθαρος...ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Ανεβάζεις πρωτοσέλιδα, κάνεις σχόλια, πειράγματα κτλ... Όποιος ενοχλείται, θίγεται, τρελαίνεται κτλ, πολύ απλά δεν διαβάζει το θέμα ή παίρνει ένα τηλ στην εφημερίδα του και λέει στα σαίνια της να κόψουν τις μαλακίες...

Συμφωνω απολυτα. Απλα υπαρχουν μερικοι που ειναι εμφανες οτι τα βλεπουν λιγο ''καπως'' τα πραματα και η οπτικη τους γωνια ξεχειλιζει απο εμπαθεια. Αν ηθελαν να χλευασουν την κοροιδια που μας πουλανε οι δημοσιογραφοι και ο τυπος, θα ποσταρανε και αναλογες περιπτωσεις των ομαδων τους. Και πραγματικα ειναι αποριας αξιο, πώς παιδια μορφωμενα, με συγκροτημενες αποψεις σε αλλα θεματα βγαζουν τοσο κομπλεξ με τα αθλητικα.

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση