Αύριο ανακοινώνεται ο Τουντσάι.
Η Τσέλσι δίνει δανεικούς τους Μπουλαρούζ - Γκέρεμι. Κάποιοι πάντως στον Ολυμπιακό επιμένουν ότι "γίνεται παιχνίδι με Μακελελέ"!
Παράθεση:
|
Αϊντε γραφικε.Αφου ξερεις οτι οτι θελουν γραφουν για να πουλησουν.Βγαλε τα κωλογυαλια που φορας
|
Υπάρχει το "θέλω να πουλήσω". Κάποιες φορές εκφράζεται με πρωτοσέλιδα Μπεγιόνγκ, Ζαπάτα, Τοροσίδη, που όσο ψέμματα και να είναι, δεν είναι αδύνατο να γίνει. Και κάποιες εκφράζεται με Μακελεέ, Ζουνίνιο κτλ, στα οποία επιμένουν κιόλας. Έχει την πλάκα του να τα βλέπεις από μέρα σε μέρα.
Παράθεση:
|
Αξιζει τοσος κοπος για να "την πεις" στους γαυρους?
|
Σιγά τον κόπο.
Παράθεση:
Καλα ρε υπαρχετε? Επειδη γραφει μια μαλακια το φως σμαινει οτι θα γινει κιολας? Ή νομιζεε οτι τρελαινομαστε και τα πιστευουμε.
Ή μαλλον..ναι ρε τα πιστευουμε. Μας κοροιδευει ο Κοκκαλης. Πστ..αλανια...ναι ρε...ειμαστε ζωα και χαϊβανια. Γι αυτο βλεπετε την πλατουλα μας 11 χρονια τωρα. Για να μη πω και τιποτα αλλο γιατι η ειρωνια σας το σηκωνει. Αντε επιεικως γραφικοι
|
Έχω χάσει το ταλέντο μου στα ποσταρίσματα. Προσπαθώ να αυξήσω τον αριθμό των posts μου. Βρήκα λοιπόν αυτό το θέμα και ποστάρω τα πρωτοσέλιδα των 2 μεγαλύτερων σε κυκλοφορία εφημερίδων. Τι διάολο, λέω, για να πουλάνε 30000 φύλλα την μέρα, ποιοτικές θα είναι.