Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-05-2007, 12:11   #9 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Πρωταθλήτρια Ευρώπης Η Μίλαν

Απευθύνθηκα σε τρία άτομα στο ποστ μου αυτό το καταλαβαίνεις? Δεν ισχύουν όλα για έναν αλλά κάποια για όλους. Τώρα αν εσύ διαχωρίζεσαι πχ στο θέμα άρσεναλ και τρυφερών οκ, δεκτό. Αποθρασυνθεί εννοώ τα ποστ του Λιβερπουλαίου και του Αιθεροβάμωνα μετά τη λήξη του αγώνα. Πιστεύω να τα έχεις διαβάσει περί κοτών κλπ -δεν είπα ποτέ εγώ ότι έπαιξε καμια μπάλα η Μίλαν και αυτά που μου λες.

Όσο για την Άρσεναλ έχω να πω ότι πριν εμφανιστεί ο Αμπράμοβιτς με τα λεφτά του ήταν η κυρίαρχη ομάδα στο νησί. Ή μήπως κάνω λάθος? Η Λίβερπουλ αν θυμάμαι καλά τα τελευταία 17 χρόνια έχει ένα κύπελλο? (μπορεί να κάνω λάθος να έχει 2 ή 3). Τώρα περί ευρώπης δεν μίλησα καν. Ακόμα και έτσι όμως να σου πω τα εξής. Από το 90 και μετά, πήγες δυο φορές στον τελικό τσου λου. Πήρες ένα, έχασες ένα. Εγώ πήγα πέρσι και τον έχασα. Η ομάδα φέτος και του χρόνου δεν είναι και δεν θα είναι τόσο ανταγωνιστική ώστε να ξαναπάει. Μπήκαμε με τα μπούνια μέσα για το γήπεδο και με μεταγραφές ψίχουλα είναι φυσικό. Αυτό είναι λογικό και επόμενο αλλά θεωρώ ότι στα 2-3 επόμενα χρόνια θα πάμε ξανά.

Θεωρώ ότι η ομάδα μου πάει μπροστά, σε αντίθεση με τη δική σας που αν δεν είχε τα δύο ξεπετάγματα στην ευρώπη θα όδευε προς το βάθος.