Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-05-2007, 11:33   #7 (permalink)
Xavier
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Πρωταθλήτρια Ευρώπης Η Μίλαν

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρώτον, προσωπικά τρυφερούς την Άρσεναλ δεν την έχω πει ποτέ. Ίσα-ίσα που έχω πει πολλές φορές πως γουστάρω τη μπάλα που παίζει.
Δεύτερον, εννοείται πως θα κάτσω να φάω την καζούρα και δεν με ενοχλεί κιόλας. Όπως θα δουλέψω τον άλλο στις νίκες θα κάτσω να με δουλέψουν στις ήττες. Αυτό που μου την δίνει είναι το παραμύθι πως της Λίβερπουλ είναι άμπαλοι και της Μίλαν μάγοι.
Τρίτον, σοβαρά πιστεύεις πως η Λίβερπουλ είναι ομάδα λούζερ και η Άρσεναλ winners;
Πρώτον είπα "λέτε" και όχι "λες". Και ειδικά για μέλη που έρχονται από την εκπομπή δεν περιμένω κάτι διαφορετικό.

Δεύτερον από τη στιγμή που χάσατε τον τελικό έχετε αποθρασυνθεί εντελώς. Συνεχίζετε να προκαλείτε αντί να το χωνέψετε και να ηρεμήσετε. Αυτό που λες ότι σου τη δίνει εσείς το ξεκινήσατε λέγοντας άμπαλο τον πίπο, φυσικό είναι να αντιδράσουν κάποιοι.

Τρίτον, πεσ' μου τι έχει κάνει η Λίβερπουλ στο νησί τα τελευταία 17 χρόνια, να σου πω τι έχει κάνει η Άρσεναλ και να δούμε ποιος είναι περισσότερο λούζερ. κανένας δεν μίλησε για γουίνερς...