Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-04-2007, 20:40   #10 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dionisisp Εμφάνιση μηνυμάτων
Το άκουσα και αυτό ο Πελεκάνος.

Σεβαστή η άποψη αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Τώρα παρακάτω. Όταν έπερνε η Μακάμπι τις Ευρωλίγκες ο Γκέρσον ήταν κακός προπονητής;
Α! ναι. Είχε παιχταράδες. Η cska η όπωςε γράφετε έχει άχρηστους και τα πάει τέλεια λόγω προπονητή. Ο ΠΑΟ τα ίδια. Μάγος ο Ζοτς γιατί έχει άχρηστους και έχει κάνει μια φοβερή ομάδα.

Αν μου απαντήσετε εδώ πάω πάσο.

Η δικιά μου άποψη είναι ότι η τέλεια χημεία κάνει τις ομάδες. Καλοί παίχτες στις σωστές θέσεις , κάποιοι παιχταράδες , καλό κλίμα και ένας μαέστρος το καλοκαίρι να δέσει την ομάδα και με στους αγώνες με 2 , 3 κόλπα να βοηθήσει την ομάδα όταν κάτι δεν της βγαίνει.

Το τρανό παράγειγμα για μένα. Η Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο όπως ήταν στο EURO το 2004.
Ξαναλέω πως δεν τον κατηγορώ για τον αποκλεισμό αλλά για την εικόνα της ομάδας. Από την αρχή της χρονιάς δεν υπάρχει η παραμικρή βελτίωση. Φυσικά και δεν είναι άχρηστοι οι παίχτες του ΠΑΟ και της ΤΣΣΚΑ και είναι άδικο να συγκρίνουμε ομάδες χρόνων με μια ομάδα(?) 7 μηνών. Δεν θα έλεγα τίποτα αν η ομάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνονταν καλύτερη όπως πέρυσι καλή ώρα.

Δεν αμφιβάλλω πως ο Γκέρσον είναι καλός προπονητής αλλά στον Ολυμπιακό δεν έπιασε. Ίσως να φταίει το γεγονός πως πρώτη φορά προπονεί ομάδα εκτός Ισραήλ.

Προσωπικά πέρυσι γούσταρα να βλέπω την ομάδα γιατί είχε αρχή,μέση και τέλος ενώ φέτος σε κάθε ματς έσπαγαν τα νεύρα μου με 2 μόνο εξαιρέσεις. Στην Παρτιζάν και στο ΟΑΚΑ.