Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-05-2007, 00:13   #418 (permalink)
gatoni
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Raz3on Εμφάνιση μηνυμάτων
Χειρότερες; Όσες θες...

ΜΑΚΡΑΝ η χειρότερη εμφάνιση και άδικη κατάκτηση τροπαίου από ομάδα είναι το 1981, της Λίβερπουλ με αντίπαλο την Ρεάλ.

Είναι λίγο αστείο να μην ξέρεις την ιστορία της ομάδας σου.

Επίσης το 1993, τον τελικό τον θυμάμαι (τον έχω ξαναδεί και από τότε), μιας και η Μαρσέιγ είναι η 1η μου ομάδα στην ευρώπη. Ελαφρώς καλύτερη ήταν η Μίλαν τότε, ένας τελικός αδιάφορος και τελικά η Μαρσέιγ όντως δεν έπαιξε καθόλου καλά.

Μπορώ να πω πως άθλιοι τελικοί ήταν επίσης το '84 και το '05 της Λίβερπουλ΄, που πήρε το κύπελλο στα πέναλτι, με άθλιες εμφανίσεις. Τουλάχιστον πολύ κατώτερες των ομάδων που αντιμετώπισαν εκείνη την βραδυά.

Το '99 η Γιουνάιτεντ δεν ήταν ανύπαρκτη, ήταν ΤΕΛΕΙΩΣ ανύπαρκτη (sorry Neacel, αλλά το ξέρεις).

Το αν άξιζαν το τρόπαιο βέβαια, φαίνεται από τις συνολικές εμφανίσεις στην διοργάνωση. Είναι κάτι που επιμελώς προσπερνάς...
Μίλησα για τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ που μπορώ να έχω άποψη και όχι για τελικούς κυπέλλου πρωταθλητριών.
Για Μαρσέιγ πάω πάσο. Για Μάντσεστερ δεν με πείθετε πως ήταν χειρότερη από τη χθεσινή Μίλαν με κανένα τρόπο. Έστω ότι έβαλε 2 γκολ με 2 φάσεις. Η Μίλαν έβαλε 2 γκολ με 1 φάση. Τέλος.

Η συνολική πορεία της Μίλαν στη διοργάνωση (αφού θες να εξετάσουμε αυτό) δεν με πείθει με τίποτα πως άξιζε το κύπελλο. Έχει κάνει ένα πολύ μεγάλο ματς στον ημιτελικό και ένα πολύ καλό στο Μόναχο,αυτά.

Και προφανώς δεν υποστηρίζω πως η Λίβερπουλ παίζει μπαλάρα. Δεν αντέχω όμως το παραμύθι των "άμπαλων της Λίβερπουλ" κόντρα στους "μάγους της Μίλαν". Και χτες όπως και να το κάνουμε η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο από τη Μίλαν.