Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-05-2007, 15:09   #8 (permalink)
donpaganistis
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Απάντηση: Champions League - UEFA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Liverpoulaios Εμφάνιση μηνυμάτων
Σόρρυ κιόλας αλλά ποιος Ιντζάκι;Λέτε πως έχει βάλει τόσα γκόλ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις,ενώ κανονικά θα έπρεπε να είχε βάλει τουλάχιστον τα διπλάσια!Θυμηθείτε πόσα έχει χάσει που ακόμα και ο Γκέκας,μην πω ο Οκκάς,θα τα έβαζε!
Η μόνη διαφορά που έχει με τον Γκέκα είναι πως είναι Ιταλός και έχει πιο ωραία χέτη.ΤΕΛΟΣ

Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτά που έγραψες ούτε και εσύ τα πιστεύεις αλλά τα έγραψες παρασυρμένος από τα 2 γκολάκια που έβαλε ο Πίππο;Μαζί σου είμαι και εγώ για την αμπαλοσύνη του Πίππο και δεν τον πάω μία και 10 γκολ να έβαζε στον τελικό,αλλά άλλο προσωπική άποψη και άλλο γεγονότα.Στην πράξη κάρφωσε 2 γκολάκια και καθάρισε τον τελικό.
Με τα ''εάν'' δεν γίνεται κουβέντα.Τι θα πει ''εάν'' ήταν ο Γκέκας ή ο Οκκάς και αυτοι θα τα έβαζαν.Αν μπορούσαν να ήταν,να τα έβαζαν και να παίρνανε τη θέση του Ιντσάκι.Άσε που είπαμε άτεχνος ό Πίππο άλλα όχι να τον ρίχνεις και τόσο χαμηλά.Όχι και σύγκριση με τον Οκκά,ο Οκκάς παίζει αν είναι αποτελεσματικότερος από μένα και από εσένα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη donpaganistis : 24-05-2007 στις 15:12.
Ο χρήστης donpaganistis δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση