Απάντηση: Champions League - UEFA
Η παρακάτω άποψη που θα διαβάσετε είναι ενός τελείως αδιάφορου θεατή του χθεσινου τελικού.Για την ακρίβεια μου είναι εξίσου αντιπαθητικές και οι 2 ομάδες.
Πρώτα από όλα θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι πέρα ως πέρα δίκαιο γιατί η Μίλαν έπαιξε και πιο πειθαρχημένα,και πιο έξυπνα,είχε και την τύχη με το μέρος της και πανάξια πήρε το τρόπαιο.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να την κατηγορήσουμε για παθητικό και καταστροφικό παιχνίδι;Αφενός είδε κανείς τη Λίβερπουλ να δημιουργεί φάσεις ή να πιέζει;Τίποτε δεν έκανε(με εξαίρεση το πρώτο 15΄-20΄).Αφετέρου αυτό είναι το παιχνίδι της Μίλαν,και σχεδόν όλων των Ιταλικών ομάδων,άρα όπως έπαιζε μέχρι τώρα έτσι κατέβηκε να παίξει και στον τελικό.
Τα θαύματα γίνονται μια φορά και όποιοι οπαδοί της Λίβερπουλ πίστευαν ότι μόνο με την ψυχή και την τακτική του Μπενίτεθ,θα ξαναεπαναλάμβαναν το θαύμα της Κωνσταντινούπολης νομίζω είναι υπεραισιόδοξοι.
Ζηλεύω πραγματικά τη Μίλαν γιατί με παίκτες που κατά την άποψη μου δεν είναι κάτι τρομερό(Αμπροζίνι,Καλάντζε ,Όντο,Φαβάλι) συν μια παρέα υπερηλίκων(Μαλντίνι,Ντίντα ,Κοστακούρτα,Καφού) και λίγων παικτών που θα τους ήθελε κάθε μεγάλη ομάδα(Κακά,Γκατούζο) κάνει κάθε χρόνο πορείες τίτλου στο ΤΣΑΜ. ΛΙΓΚ.
Ζηλεύω τη Λίβερπουλ για τον προπονητή διαμάντι που βρήκε για το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει και που με τόσους τσουρουκάδες πάει ανέλπιστα καλά στην Ευρώπη και δικαιολογώ γιατί δε μπορεί να σταυρώσει πρωτάθλημα στην Αγγλία.Πιστεύω ότι είναι η μόνη Ευρωπαική ομάδα που είναι πιθανότερο να κατακτήση ΤΣΑΜ. ΛΙΓΚ παρά πρωτάθλημα στη χώρα της.Στίβεν Τζέραρντ είσαι πολύ μεγάλος.Και ναι Τζίμι Κάραχερ είσαι όντως στάση!Μπουντεβάιν Ζέντεν πρέπει να είσαι πολύ βύσμα για να σε κρατάνε ακόμα και να σε βάζουν βασικούρα στον τελικό!
Συγγνώμη που γυρνάω(για άλλη μια φορά) την κουβέντα στην Μπαρτσελόνα αλλά δε μπορώ να μην αναρωτηθώ :
-Βρε Μπάρτσα γιατί δεν πήρες και φέτος την κούπα;Με βάση τις ομάδες που είδα στον τελικό είσαι 3 φορές ανώτερη,ακόμη και τώρα που σέρνεσαι.
-Για να ξαναπάρεις κούπα θα πρέπει να περιμένουμε να κάνεις χρονιά σαν την περσινή;Δηλαδή να είσαι 20 φορές καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες για να το σηκώσεις;
|