Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-2007, 21:50   #9 (permalink)
paullina
Desert rose

Το avatar του χρήστη paullina

paullina is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην paullina
Προεπιλογή Απάντηση: Ταξιτζής έκλεψε και έδειρε Άγγλο οπαδό!

Το θέμα είναι : έχουν αποκτήσει επαγγελματική συνείδηση ?
Διότι έτσι και διηγηθώ την Ταξιτζέους Οδύσσεια που έζησα πέρυσι ως αφελής επαρχιώτισσα γυνή, που θέλησα να μεταβώ με ταχύτητα και ασφάλεια στον προορισμό μου...θα με συμπονέσει μέχρι και το παρδαλόν ερίφιον ..
Μεθυσμένος με παρέλαβε ω αδελφοί, απο τον προβλήτα του Αγιου Σπυρίδωνα που δένουν τα Κρητικά πλοία 5.30 πμ., στο σκάσιμο της αυγούλας.
Αλλα μέχρι να με πάει Αλεξάνδρας , είχε ήδη περάσει Σουμαχερ-ιστικά απο τις γραμμές του τρένου που είχαν ανάψει το προειδοποιητικο άφιξης αμαξοστοιχίας , είχε κάνει τουλάχιστον 3 παράνομες και επικίνδυνες προσπεράσεις, και είχε λούσει ακατανόμαστα 2 προπορευόμενους οδηγούς ενω στο ύψος της πάλαι ποτέ γέφυρας Ροσινιόλ ,έκανε ένα αεροπλανικό γκαζάτο κόλπο, που ειλικρινά έγραψε άνεξήτιλα , στο συλλογικό μου ασυνείδητο.
Οσο για το μικροσκοπικό μου νεσεσαιρ, αυτό εν ριπή οφθαλμού μέχρι να τον πληρώσω και να μου επιστρέψει ρέστα βρέθηκε εκσφενονισμένο στο πεζοδρόμιο της ΓΑΔΑ, όμως πάλι καλά να λέω ...που δεν κλώτσησε κι εμένα.
Αξέχαστη παράλληλα θα μου μείνει και η υπέροχη μελωδία φφφ-φφφ-φφφ απο το καλαμάκι του φραπέ, καθώς και οι συγκοινωνιακές του αναλύσεις περι κυκλοφοριακού προβλήματος της Αθήνας.
Το ίδιο αξέχαστη επίσης θα περάσει στην ιστορία του ταπεινού μου βίου, η πλήρης υποβόσκουσας ειρωνίας , απέχθειας ,αποστροφής απάντηση στην αγενή ερώτηση μου , <γιατί με πάει απο το ποτάμι> και όχι απο την Συγγρού. Κάτι θέλω να δω στην Αχαρνών , βιάζεσαι , έχεις "κανα πρόβλημα εσύ ? είπε καρφώνοντάς με αστραπιαία απο τον καθρέφτη ,με ανασηκωμένο βλοσυρά το αριστερό φρύδι.
Καλά, για την υπερχρέωση των 11.30 ενω η πραγματική αξία της κούρσας ήταν 7 ευρω , σιγά που θα καθόμουνα να ζητήσω εξηγήσεις.
Εδω λέμε μακαρίζω την τύχη μου, που είμαι ακόμα ζωντανη....