Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-2007, 16:20   #4 (permalink)
Kallia
Planet girl > all

Το avatar του χρήστη Kallia

Περιοχή: Κηφισιά
Kallia is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Ποιος θα ειναι ο νικητης του Τελικου του Τσαμπιονς Λιγκ;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Slipknot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα μην τρελαθουμε κιολας. Μια χαρα ειναι οι παικτες της Μιλαν. Συνηθως για το ασχημο θεαμα φταιει περισσοτερο ο τροπος παιχνιδιου και η φιλοσοφια μιας ομαδας παρα η αξια των παιχτων της. Γιατι τι παικτες εχει η Μαντσεστερ ή η Σεβιλλη και προσφερουν μια χαρα θεαμα? Μην μου πειτε η Μαντσεστερ εχει τον Ροναλντο γιατι η Μαντσεστερ δεν προσφερει θεαμα μονο εξαιτιας των ντριπλιδιων του Κριστιανο, αλλα κυριως λογω του γρηγορου ρυθμου. Εδω που τα λεμε ομως, ισως η ηλικια των παικτων της Μιλαν δεν τους επιτρεπει να παιξουν με γρηγορο ρυθμο.

ΥΓ. Ρε Καλλια που ακριβως εντοπιζεις θεαμα στο παιχνιδι της Μιλαν?
Δεν είδα να μπορείται να κόψετε τον ρυθμό μας στον Σαν Σίρο με τα νιάτα σας(καρίκ, ρουνει, φλετσερ, ροναλντο κτλ). Μονότερμα 90 λεπτά σας παίζαν τα "γερόντια". Δεν είμασταν θεαματικοι στα δυο ματς με εσάς? Η κατα τους ειδικούς πιο φορμαρισμένη ομάδα του πλανήτη δε μπόρεσε να πατήσει περιοχή 90 λεπτά εναντίων τα γερόντια... Εγώ προσωπικά εντοπίζω θέαμα στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας μου που ποτέ στη αμύνα δε θα διώξει στο διάολο αλλά θα πάει με την μπάλα κάτω και ας έχει περισσότερο ρίσκο. Επίσης εντυπωσιάζομαι με τις συνεχείς εναλλαγές της μπάλας μεταξύ κακά-σέντορφ και με πόσους διαφορετικούς τρόπους θα βγάλουν φάσεις...

Ο χρήστης Kallia δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση