Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-05-2007, 00:43   #7 (permalink)
paullina
Desert rose

Το avatar του χρήστη paullina

paullina is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην paullina
Προεπιλογή Απάντηση: Πρωτοβουλία πολιτών ενάντια στον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

Λίαν απαξιωτική τοποθέτηση που δεν έχρηζε απαντήσεως , ωστόσο θα εστιάσω σε μερικά σημεία της, μιας που βρίσκομαι στον καλό μου άγγελο σήμερα.

-Επικαλείστε υπογραφές πανεπιστημιακών χειρουργικής, που προσωπικά δεν μου λένε τίποτα.Κατ" εμε δεν θεωρούνται οι πλέον ειδικοί. Μια μελέτη όμως απο αρμόδιους ερευνητές και επιστήμονες ,ίσως να καταλάγιαζε ,"η στην χειρότερη περίπτωση, και να ενέτεινε τις ανησυχίες σας.

-Εστιάζεστε στο επιχείρημα περι διεκδίκησης αυτονόητων, σύμφωνοι και απόλυτα θεμιτή σαν προσδοκία , για τις επερχόμενες γενεές ας πουμε.Για τον Εβρο ωστόσο ,ένα αμεσο και επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που δεν είναι τόσο περίπλοκο στην επίλυσή του ,και διευθετείται σε επίπεδο Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης και Υπουργείου Εξωτερικών,"η Γεωργίας ( δεν είμαι βέβαιη ακριβώς) , μάλλον δεν σας ενδιαφέρει η δρομολόγησή του. Μα απο τα απλά ξεκινάμε πάντα, για να καταλήξουμε να διεκδικούμε τα σύνθετα.Η κοινή λογική, αυτό επιτάσσει νομίζω, αλλιώς στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί.

-Αναφέρεστε σε διεθνείς συμβάσεις προστασίας, μα μπορώ να σας μετρήσω 50 Ευρωπαϊκές ντιρεκτίβες , με προεξάρχουσα την οδηγία Natura , που καταστρατηγείται απο εμάς τους ίδιους , φερέλπιδες μεν στις αγνές προθέσεις , αλλα αμελείς στην εφαρμογή οποιουδήποτε κανόνα συλλογικής ωφέλειας.

-Ασπρα μούρα -μαύρα μούρα ,μάνα κάτσε να τα φάμε....δεν πρόκειται να διαβάσω τίποτε παραπάνω, αφήστε με παρακαλώ να περιπλανώμαι σαν σκιά, σε άγρια μεσάνυχτα. Είναι γεγονός ότι ποτέ δεν με συγκίνησαν οι αδιευκρίνιστες προσπάθειες ,πόσο μάλλον εκείνες που δεν στηρίζονται σε θεμέλια σταθερά..