Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-05-2007, 13:00   #339 (permalink)
Karmakosmik
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Champions League - UEFA

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων

Τι μεγάλωσες με αγγλικό ποδόσφαιρο? Αυτό να το πει κάνας τριαντάρης όχι συ που σαι 21.....
Δεν είπα ποτέ ότι μεγάλωσα εγώ προσωπικά με αγγλικό ποδόσφαιρο.
Αν πιάσω όμως ένα τυχαίο 20αρη και τον ρωτήσω πόσα ματς έχει δει από αγγλικό πρωτάθλημα και πόσα ματς από Ισπανικό (για να μην πω Ιταλικό, που δεν θεωρείται "ποιότητας"). Η απάντηση θα είναι ενδεικτική. Όλοι θα έχουν στο μυαλό τους το Γκούτισον Παρκ, κανένας το γήπεδο της Ουέλβα.
Αν δε, το πάμε σε Ιταλικό, Γαλλικό, Γερμανικό, ο Έλληνας φίλαθλος δεν έχει ιδέα. Δλδ μόνο αν έχει internet και nova μπορείς να σωθείς. Πες μου σε ποιες αθλητικές εκπομπές ή ειδήσεις, βλέπεις άλλα πρωταθλήματα.
Μπορεί να μην είναι η κατάσταση σαν την 10ετία του 80, αλλά σίγουρα είναι περισσότερο προβεβλημένο.

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα αν σε δέκα χρόνια απο τώρα ακούς τον Μαξίμκολλημένο και τον κάθε Μαξίμ να περιγράφει και να δείχνει συμπάθεια σε αγγλικές ομάδες τότε κράξτον. Αυτός δεν τις έχει πετύχει τις αγγλικές ομάδες στην ακμή τους. Τους άλλους όμως μην τους κατηγορείς.......
Ποια ακμή μωρέ; Να μου επι κάποιος ότι είναι Γιουάιτεντ λόγω '99, ή Άρσεναλ λόγω '03 να το δεχθώ.
Δεν θα κατηγορήσω τον κάθε 20χρονο ο οποίος έχει πέσει θύμα των επιτείδιων. Τι να μου φταίει; Ότι τον τάισαν, έφαγε. Γι' αυτό λέω για την πηγή του κακού. Τουλάχιστον να μην γίνεται αυτός ο εξαναγκασμός...

Δλδ αυτό που γίνεται στον sport-fm είναι εξαναγκασμός, για να μην πω τίποτα πιο βαρύ... Πλέον έχω κόψει το ραδιόφωνο τελείως. Ειδικά αυτές τις μέρες. Χίλιες φορές να ακούω καμιά 10αρια καινούργια cdακια,παρά αυτό το πράγμα. Τουλ΄'αχιστον να μην θέλουν να λέγονται αντικειμενικοί...

Παράθεση:
οτι και να λετε,πιστευω οτι σας καιει ολους που η λιβερπουλ εφτασε τελικο τσαμπιονς λιγκ και οχι οι ομαδαρες που υποστηριζατε και πιστευω οτι δεν εχετε που αλλου να τα ριξετε...
Είσαι καλά ρε Αιθεροβάμων; Εύχομαι να μην το ζήσεις. Γιατί να είμαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ακούω τον ύμνο της Λίβερπουλ, ώρες εκπομπών της Λίβερπουλ και να μην ακούω ΤΙΠΟΤΑ για την 2η ομάδα του τελικού;
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση