Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-05-2007, 16:29   #40 (permalink)
Fight_club_hosts
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη Fight_club_hosts

Fight_club_hosts έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Προεπιλογή Απάντηση: MAXIM comes to town

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Closer Εμφάνιση μηνυμάτων
Χμμμ. Για να δουμε. Περιμενω να δω την αλλαγη και ομολογω οτι τη φοβαμαι λιγο γιατι πλακα πλακα,χωρις μεχρι προτινος να εχω δωσει σημασια σε αυτο,οπτικα το περιοδικο ηταν καταπληκτικο. Πολυ φρεσκο,πολυ ωραιο.. Κι επειδη ηταν το καλυτερο σε αυτο τον τομεα απο ολα τα αλλα περιοδικα μακραν,τωρα που ακουω για αλλαγες με "φοβιζει" λιγο μη χαλασε..

PS:Θα εχουμε παλι απο ολους τους συντακτες τις καλυτερες γκομενες και αλλα "κουλα" κρυφα σκηνικα που ειχαν αποκαλυφθει στην πρωτη επετειο? Εκεινο το θεμα μου ειχε αρεσει παρα πολυ.
Δεν θα υπήρχε λόγος να κάνουμε μια τόσο πολύπλευρη, χρονοβόρα, δαπανηρή και πολύπλοκη αλλαγή αν δεν πιστεύαμε ότι θα είναι για καλό. Σίγουρα στην πρώτη ανάγνωση πιθανώς το μάτι λίγο θα "χαθεί" (γιατί θα έχει συνηθίσει π.χ. να βλέπει συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένα μέρη) αλλά στην δεύτερη-τρίτη θα έχει συνηθίσει και διαμορφώσει άποψη για το αν του αρέσει. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, στην πραγματικότητα κάθε περιοδικό πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ένα παζλ δεκάδων χιλιάδων κομματιών που συναρμολογούνται προσεκτικά στη διάρκεια κάθε μήνα, γιατί έτσι είναι.

PS. Όχι, δεν θέλαμε να κάνουμε το ίδιο. Θα υπάρχει όμως αφιέρωμα 9 σελίδων στα δύο χρόνια του περιοδικού, με πλούσια στατιστικά στοιχεία που βγάλαμε μόνοι μας, πληροφορίες, ατάκες και άλλες ομορφιές.