Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon
Για να δουμε ποσο εξω θα πεσετε αυτη τη φορα....
και για ευννοητους λογους σας λεω οτι εγω λεω οτι η λιβερπουλ θα το σηκωσει και οτι ηδη το εχω παιξει απο την αρχη της χρονιας... 
|
Θέλω να έχεις ποντάρει πολλά, να είναι να κερδίσεις χιλιάδες ευρώ που θα σου προσφέρουν μια πολύ πιο άνετη ζωή για τα επόμενα χρόνια και στο 90 το σκορ ενώ είναι 0-1 να κάνουμε ένα μεγαλοπρεπέστατο θέατρο στη περιοχή σας, να δώσει πέναλτι, να το εκτελέσει ο κακά, να το αποκρούσει ο Ρέινα και ο επερχόμενος Πίρλο ενώ έχει μπει αντικανονικά πιο νωρίς στην περιοχή να σκοράρει(1-1) και ο διαιτητής να το μετρήσει. Στην παράταση θέλω να σας κλαδέψουμε 2 φορές ενώ είστε τετ α τετ και να μη δώσει τίποτα και στο 31’ της παράτασης ο Τζέραρντ να αποκρούει καθαρά πάνω στην γραμμή την μπάλα σε διεκδίκηση κεφαλιάς του γκατούσο ενώ στην πραγματικότητα την χτύπησε με το χέρι, να το μετράει και να σηκώσουμε το τρόπαιο.
Έτσι για να μάθεις να υποστηρίζεις Λίβερπουλ

και ακόμη περισσότερο για να κλάψει το @δι(συγνώμη για την χυδαιότατη έκφραση αλλά με όλο τον σεβασμό του αξίζει) ο Σωτηρακόπουλος

και να τον ακούω μετά με τις ώρες να σκούζει για την αδικία σε βάρος αυτής της μεγάλης ομάδας ονόματι Λίβερπουλ…
One way or the other η Μίλαν θα το σηκώσει αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, there is nothing you can do about it, the sooner you accept it the better off you’ll be.
ΥΓ: Σε περίπτωση που γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, κοιμηθεί ο θεός, συνωμοτήσει ο κόσμος όλος για να το σηκώσει η Λίβερπουλ(πράγμα απίθανο) απαιτώ από τώρα να φάω permanent ban με την λήξη του αγώνα και δε θα ξαναμιλήσω σε αυτό το φόρουμ(μάλλον θα έχω αυτοκτονήσει κιόλας…). Θα έχει πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο έκτρωμα στην ιστορία του αθλήματος οπότε ποιο το νόημα να ασχολείται(και να ζει) πλέον κάποιος…