Θέμα: Flamming...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-2007, 17:56   #13 (permalink)
pink
Επίπονο Μέλος

Το avatar του χρήστη pink

pink is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην pink
Προεπιλογή Απάντηση: Flamming...

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν μεγάλε,εσύ εκεί ψηλά.
ΚΟΨΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ!!!

Δηλαδή θες να πιστέψω ότι από την Παρασκευή όλα είναι θέμα συμπτώσεων; Ε όχι, δεν το πιστεύω ρε!

Που μου θυμήθηκες Μάη μήνα κι ενώ έχουμε κανονίσει παραλία με πιπίνια να βρέξεις την Παρασκευή! Γιατί,τι σου φταίξαμε οι άμοιροι???
Γιατί χτες; Που από όλα τα μαγαζιά της Πάτρας διάλεξες αυτό που πήγαμε κι εμείς να στείλεις τις ίδιες που είχαμε δει στα μπουζούκια τις προάλλες και δεν προλάβαμε να χωθούμε! Και να τις έστελνες μόνες τους να πω εντάξει,κατάλαβε το λάθος του και θέλει να επανορθώσει! Αλλά όχι! Εκεί,να τις στείλεις με παρέα! Και τι παρέα! 2 θεές 25-26 χρονών με 3 σιτεμένους! Ειδικά ο παππούλης με την καραφλίτσα ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση,δείξε λίγο έλεος δηλαδή! Αλλά καλές πουτ@νες κι αυτές που πάνε με τα γερόντια!
Το χθεσινοβραδινό τηλεφώνημα δεν το σχολιάζω,ίσως ήταν και καλό. Ίσως λέω,μην ξεθαρρεύεις και πολύ...

Αλλά το αποκορύφωμα σου ήταν σήμερα... Δηλαδή από όλες τις γυναίκες του πλανήτη γη έπρεπε να πετύχω τυχαία ΑΥΤΗ???
Τι να σου πω πια,έχεις καταντήσει πιό γραφικός κι από μένα...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΧΤΩ,ΚΑΝΟΝΙΣΕ!!!

Ουφ,τα είπα και ξαλάφρωσα...
Ο μονολογος της τρελας.Εκτος κι αν περιμενεις (κανονικη) απαντηση οποτε η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα!! (κι ολα τα φτανει....)