Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Slipknot
Δηλωση Τουντσαι:
"Ναι, μία από τις καλύτερες προτάσεις που έχει λάβει ο μάνατζέρ μου είναι αυτή του Ολυμπιακού, αλλά αυτή η πρόταση αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή μου."
Μαλιστα... Μαλλον κατα τον Αυγουστο βλεπω να αποφασιζει ο Τουντσαι. Θα μας πρηξουν πολυ ακομα λοιπον οι εφημεριδες...
Και σε συνδυασμο με τη δηλωση του Ραικαρντ,
"Έχω παρακολουθήσει τον Τουντσάι και πιστεύω πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Έχω δει αρκετές κασέτες του,ενώ παίρνω συνέχεια πληροφορίες από τον Ρουστού για τον τρόπο παιχνιδιού του και τον χαρακτήρα του. Τον θέλω στην Μπαρτσελόνα. Κοιτάζω σοβαρά δύο Τούρκους ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι ο Τουντσάι, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν θα σας πω το όνομα του δεύτερου."
Δυστυχως μαλλον ειναι παρα πολυ δυσκολο να ερθει ο Τουντσαι στον Ολυμπιακο...
|
Ποιος Τουντσαι δε το χεις μαθει το συστημα των μεταγραφων ακομα τοσα καλοκαιρια;Οταν βγαζει πρωτοσελιδο Sportgay και Πρωκταθλητης οτι ερχεται,ειναι ενα βημα,ειναι πολυ κοντα και ουτω καθ εξης παει να πει οτι εχει γινει μια διερευνητικη επαφη και ο παιχτης δεν εχει καμια προταση.Αν γραψουν οτι ερχεται τη Πεμπτη ξερω γω για να υπογραψει τοτε σημαινει οτι ο παιχτης κατι εχει ακουσει για προταση αλλα εχει αλλες 20 προτασεις και στο ρελος δεν ερχεται.Γνωστο το κολπο.