WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Ειδήσεις > Επιστήμη - Τεχνολογία > Υγεία
Μεγάλες Αλήθειες
Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-03-2008, 18:51   #11 (permalink)
...

fineas is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Άσχημα στοιχεία για τις αμβλώσεις

Σίγουρα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει τη ζωή σε κανέναν, και το άρθρο αναφέρεται στην Ελλάδα δηλαδή σε μια «δυτική» κοινωνία με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Επειδή όμως αναφέρθηκαν πιο σφαιρικές απόψεις, δυστυχώς πολλά παιδιά δεν θα ήθελαν καν να έρθουν στον κόσμο της αθλιότητας που κάποιοι τους επέβαλλαν να έρθουν. Και σίγουρα ορισμένοι γονείς αν μπορούσαν θα επέλεγαν να κάνουν τον «φόνο» πριν και όχι μετά. Γι αυτό ας ξανασκεφθούμε λίγο τα λόγια της Δέσποινας για τις συνθήκες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην ανικανότητα να μεγαλώσεις ένα παιδί.

Ο χρήστης fineas δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-2008, 19:41   #12 (permalink)
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη glazar

glazar is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην glazar

Ο καθένας έχει τα πιστέυω του, εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να κρίνω αν ο Χ ή ο Ψ έχει δικαίωμα στην ζώη.

Σίγουρα πολλά παιδία μεγαλώνουν με κακουχίες, με αρρώστιες και στην ανέχεια. Προφανώς όμως οι γονείς των παιδιών των εικόνων που παράθεσες δεν νομίζω να έχουν την δυνατότητα να σκεφτούν ποσο περισσότερο να κάνουν άμβλωση.

Επίσης πολλοί γονείς ανεξάρτητα με την κατάληξη των παιδιών του αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες για να τους παρέχουν τα βασικά αγαθά.
Οπότε δεν μπορώ να διανοηθώ να "νομιμοποιήσω" κάποιον ο οποίος θα πληρώσει αδρά για να κάνει έκτρωση.
Υ.Γ.Με την ίδια λογκή θα μπορούσα να παραθέσω εικόνες απο αμβλώσεις.

Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες...
Ο χρήστης glazar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-2008, 19:42   #13 (permalink)
World Wide Poster

Το avatar του χρήστη Mazda 6

Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Mazda 6 is on a distinguished road

Θα σας αναφέρω ένα περιστατικό που έγινε σήμερα.

Στο πειραματικό Λύκειο που έκανα μάθημα σήμερα, έγινε κάποια ενημέρωση για το aids και τη χρήση του προφυλακτικού. Μοιράστηκαν και προφυλακτικά στα παιδιά.

Δε χρειάζετε να πω τι μπουγέλο έπεσε απο τα προφυλακτικά που έβαλαν μέσα νερό και τα πέταγαν...

Το χειρότερο όμως ήταν ένα κοριτσάκι σε μια παρέα που καθόταν μέσα στη τάξη που λέει επι λέξη: "Τι να παω να πάρω ρε μ@λάκα... με τον (λέει το όνομα του φίλου της προφανώς) δεν το ευχαριστιόμαστε αμα φοράει "σκουφάκι"...
Και μιλάμι για κορίτσι Β Λυκείου, 17 χρονών...
Παλιά 18-03-2008, 20:01   #14 (permalink)
Super Moderator

Το avatar του χρήστη depoina

Περιοχή: LonDoN
depoina is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο glazar Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπότε δεν μπορώ να διανοηθώ να "νομιμοποιήσω" κάποιον ο οποίος θα πληρώσει αδρά για να κάνει έκτρωση.
Το χειρότερο από όλα είναι να είμαστε απόλυτοι και 'κολλημένοι' στις απόψεις μας.
Ελπίζω, ειδικά σε αυτό το θέμα, να μη χρειαστεί να αναθεωρήσεις ποτέ.
You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
Ο χρήστης depoina δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-2008, 20:17   #15 (permalink)
Φυστίκι Αράπικο

Το avatar του χρήστη Insomni@

Περιοχή: Στον κόσμο μου...
Insomni@ is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Insomni@

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε χρειάζετε να πω τι μπουγέλο έπεσε απο τα προφυλακτικά που έβαλαν μέσα νερό και τα πέταγαν...

Το χειρότερο όμως ήταν ένα κοριτσάκι σε μια παρέα που καθόταν μέσα στη τάξη που λέει επι λέξη: "Τι να παω να πάρω ρε μ@λάκα... με τον (λέει το όνομα του φίλου της προφανώς) δεν το ευχαριστιόμαστε αμα φοράει "σκουφάκι"...
Και μιλάμι για κορίτσι Β Λυκείου, 17 χρονών...

Δεν παίρνουν στα σοβαρά τις ενημερώσεις αλλά εάν πάθουν κάτι μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν...

Αν είναι δυνατόν!!! β' λυκείου???

Παλιά 18-03-2008, 20:20   #16 (permalink)
Super Moderator

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ Εμφάνιση μηνυμάτων

Δεν παίρνουν στα σοβαρά τις ενημερώσεις αλλά εάν πάθουν κάτι μετά θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν...

Αν είναι δυνατόν!!! β' λυκείου???

Γιατί σοκάρεσαι ;; Και μεγάλη είναι η συγκεκριμένη σε σχέση με αυτά που βλέπουμε και ακούμε γύρω μας πλέον...
Παλιά 18-03-2008, 20:26   #17 (permalink)
Φυστίκι Αράπικο

Το avatar του χρήστη Insomni@

Περιοχή: Στον κόσμο μου...
Insomni@ is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Insomni@

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί σοκάρεσαι ;; Και μεγάλη είναι η συγκεκριμένη σε σχέση με αυτά που βλέπουμε και ακούμε γύρω μας πλέον...

Αυτό που λές είναι αλήθεια αλλά με σόκαρε το θράσος...(και οκ και η ηλικία)

Παλιά 18-03-2008, 20:44   #18 (permalink)
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη glazar

glazar is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην glazar

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο depoina Εμφάνιση μηνυμάτων
Το χειρότερο από όλα είναι να είμαστε απόλυτοι και 'κολλημένοι' στις απόψεις μας.
Ελπίζω, ειδικά σε αυτό το θέμα, να μη χρειαστεί να αναθεωρήσεις ποτέ.
Αν και συνήθως είμαι διαλλακτικός, στο συγκεκριμένο θέμα είμαι κολλημένος αν αυτή είναι η λέξη που μου ταιριάζει.

Σίγουρα ο μόνος τρόπος να αποδειχτεί πόσο δυνατός χαρακτήρας είσαι είναι να βρεθείς στο σταυροδρόμι να επιλέξεις ανάμεσα στις απόψεις σου και στην "βολή" σου.

Φυσικά και αν βρεθώ μπροστά σε αυτή την επιλογή και επιλέξω την εύκολη λύση της άμβλωσης της κοπέλας μου μονο και μονο επειδή είμαι βολεμένος με την τρέχουσα κατάσταση θα είμαι υπόλογος στον εαυτό μου για τις πράξεις μου.

Απλώς όσο περνάει ο καιρός συνηδητοποιούμε οτι γύρω μας οι άνθρωποι επιλέγουν τους εύκολους δρόμους, χωρίς να αναλογίζονται τις συνέπειες των πράξεων τους στους αλλους και στον εαυτό τους.

Αυτή τη δύσκολη ώρα υπάρχει κάτι που μπορεί να σας σώσει... Δύο ταμπλέτες την ημέρα σε ένα ποτήρι νερό είναι αρκετές τέτοιες ώρες...
Ο χρήστης glazar δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-2008, 20:57   #19 (permalink)
Super Moderator

Παράθεση:
Αν και συνήθως είμαι διαλλακτικός, στο συγκεκριμένο θέμα είμαι κολλημένος αν αυτή είναι η λέξη που μου ταιριάζει.

Σίγουρα ο μόνος τρόπος να αποδειχτεί πόσο δυνατός χαρακτήρας είσαι είναι να βρεθείς στο σταυροδρόμι να επιλέξεις ανάμεσα στις απόψεις σου και στην "βολή" σου.

Φυσικά και αν βρεθώ μπροστά σε αυτή την επιλογή και επιλέξω την εύκολη λύση της άμβλωσης της κοπέλας μου μονο και μονο επειδή είμαι βολεμένος με την τρέχουσα κατάσταση θα είμαι υπόλογος στον εαυτό μου για τις πράξεις μου.

Απλώς όσο περνάει ο καιρός συνηδητοποιούμε οτι γύρω μας οι άνθρωποι επιλέγουν τους εύκολους δρόμους, χωρίς να αναλογίζονται τις συνέπειες των πράξεων τους στους αλλους και στον εαυτό τους.
Εσύ γνωρίζεις ποια λέξη σου ταιριάζει. Κανένας δε σε χαρακτήρισε.

Πολλές φορές στη ζωή, το σταυροδρόμι οδηγεί ΜΟΝΟ σε μονόδρομους χωρίς καν να το έχεις επιλέξει.

Η δική σου η δύναμη, μπορεί να χαρακτηρίζεται ως αδυναμία από κάποιον άλλο.
(Δε νομίζω πως όταν μιλάμε για συνειδητοποιημένους ανθρώπους, η άμβλωση αποτελεί την εύκολη λύση. 'Ισα ίσα, μια τέτοια απόφαση μπορεί να σε κάνει πιο δυνατό και γενναίο από εκείνους που αποφασίζουν να κρατήσουν ένα παιδί μόνο και μόνο επειδή δεν είναι 'σωστό' να το ρίξουν).

Συμφωνώ ότι πλέον ο περισσότερος κόσμος αναζητά την εύκολη λύση (και το αναφέρω με παράδειγμα σε προηγούμενο ποστ) αλλά και πάλι, στο συγκεκριμένο θέμα, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν υπάρχει λάθος και σωστό.

Καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και μέσα του γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι το σωστό και το λανθασμένο.
Παλιά 18-03-2008, 22:28   #20 (permalink)
...

fineas is on a distinguished road

Παράθεση:
Ο καθένας έχει τα πιστέυω του, εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να κρίνω αν ο Χ ή ο Ψ έχει δικαίωμα στην ζώη.

Σίγουρα πολλά παιδία μεγαλώνουν με κακουχίες, με αρρώστιες και στην ανέχεια. Προφανώς όμως οι γονείς των παιδιών των εικόνων που παράθεσες δεν νομίζω να έχουν την δυνατότητα να σκεφτούν ποσο περισσότερο να κάνουν άμβλωση.

Επίσης πολλοί γονείς ανεξάρτητα με την κατάληξη των παιδιών του αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες για να τους παρέχουν τα βασικά αγαθά.
Υ.Γ.Με την ίδια λογκή θα μπορούσα να παραθέσω εικόνες απο αμβλώσεις.
Δέχομαι πως ο καθένας έχει τα πιστεύω του. Απλά ήθελα να υπενθυμίσω πως μπορείς να είσαι καβάλα και στις δυο όψεις ενός νομίσματος τουλάχιστον όσο αυτό στριφογυρίζει στον αέρα. Όταν όμως σκάσει στο έδαφος ποτέ δεν ξέρεις αν θα είσαι στη απο πάνω η στην απο κάτω.
Επίσης, νομίζω πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε μια κοπέλα που μένει κατά λάθος έγκυος και σ'αυτήν που έχει κάνει την άμβλωση κύρια μέθοδο αντισύλληψης. Ποτέ πάντως, δεν αντιπροσωπεύει την εύκολη λύση. Αντίθετα νομίζω ότι είναι από τις πιο οδυνηρές καταστάσεις που μπορεί να έρθει αντιμέτωπη μια γυναίκα. Είναι δική της επιλογή και δεν πρέπει να λογοδοτήσει σε κανέναν.
Ο χρήστης fineas δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές