WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Υγεία (http://www.world.gr/forum/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/)
-   -   Άσχημα στοιχεία για τις αμβλώσεις (http://www.world.gr/forum/%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CE%86%CF%83%CF%87%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CE%B2%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-6006.html)

Insomni@ 18-03-2008 23:12

Απάντηση: Άσχημα στοιχεία για τις αμβλώσεις

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 48091)
Δεν αμφιβαλλω. Αλλα καλο ειναι να υπαρχει μια ενημερωση σε τετοιες ηλικιες, να ξερεις βρε παιδι μου οτι τα παιδια δεν τα φερνει ο πελαργος! ;D

Ναι,ενοείται,να υπάρχει ενημέρωση απο νωρίς κιόλας;D

pink 18-03-2008 23:18

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 48089)
Πιστεύεις ότι αυτό το κορίτσι θα μπορούσε να γίνει μητέρα σε 9 μήνες ;;

Δεν μπορεις να ξερεις πως θα αντιδρασει κανεις μπροστα στις ευθυνες του ή αν το περιβαλλον της μπορει να τη στηριξει, που παιζει πολυ σημαντικο ρολο κατα τη γνωμη μου. Σιγουρα δεν εχει την ωριμοτητα που χρειαζεται αλλα ουτε μια εκτρωση τη σωζει.

Insomni@ 18-03-2008 23:20

Άσε που στο μέλλον μπορεί και να μετανοιώσει για την έκτρωση που έκανε σε μικρή ηλικία..

depoina 18-03-2008 23:22

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 48095)
Δεν μπορεις να ξερεις πως θα αντιδρασει κανεις μπροστα στις ευθυνες του ή αν το περιβαλλον της μπορει να τη στηριξει, που παιζει πολυ σημαντικο ρολο κατα τη γνωμη μου. Σιγουρα δεν εχει την ωριμοτητα που χρειαζεται αλλα ουτε μια εκτρωση τη σωζει.

Σέβομαι την άποψή σου αλλά και πάλι μου είναι δύσκολο να καταλάβω πως αυτό το κορίτσι θα αναλάβει τέτοια ευθύνη, όταν δεν την νοιάζει καν να παίρνει προφυλάξεις το οποίο είναι κάτι τόσο απλό.

pink 18-03-2008 23:23

Το να μετανιωσει ειναι το λιγοτερο. Τα προβληματα μετα απο μια εκτρωση δεν ειναι λιγα, αφου υπαρχουν και πιθανοτητες να μην μπορεις να κανεις μετα παιδια και τοσα αλλα γυναικολογικα

depoina 18-03-2008 23:24

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 48098)
Το να μετανιωσει ειναι το λιγοτερο. Τα προβληματα μετα απο μια εκτρωση δεν ειναι λιγα, αφου υπαρχουν και πιθανοτητες να μην μπορεις να κανεις μετα παιδια και τοσα αλλα γυναικολογικα

Και ψυχολογικά

Mazda 6 19-03-2008 00:35

Αυτό που με λύπησε πιο πολύ είναι ότι το θεωρούν μαγκιά, το σπουδαιολογούν και το διατυμπανίζουν κιόλας. Κοριτσάκια Λυκείου σε σχολική αίθουσα, όχι γυναίκες σε ένα σπίτι ας πούμε... Και καμιά φορά η Λατινική ρήση ακούγεται συνηθισμένη πολύ, αλλά "o tempora o mores" είχε γράψει κάπου ο Κικέρωνας...

Insomni@ 19-03-2008 00:38

Ναί είναι όπως τη δεκαετία του '50 που όποιος κάπνιζε τον θεωρούσαν μάγκα και cool...
Το διατυμπανίζουν για να περνιούνται για σπουδαίες και ότι κάτι κάνουν...
Και τι σημαίνει η Λατινική ρήση?

Mazda 6 19-03-2008 00:44

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Insomni@ (Μήνυμα 48104)
Ναί είναι όπως τη δεκαετία του '50 που όποιος κάπνιζε τον θεωρούσαν μάγκα και cool...
Το διατυμπανίζουν για να περνιούνται για σπουδαίες και ότι κάτι κάνουν...
Και τι σημαίνει η Λατινική ρήση?

Ω καιροί, ω ήθη! (Κάπου σε μια αγόρευσή του στη Σύγκλητο το είπε αλλά δε θυμάμαι τώρα ακριβώς).

Και ταιριάζει γάντι νομίζω...

Insomni@ 19-03-2008 00:46

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Mazda 6 (Μήνυμα 48105)
Ω καιροί, ω ήθη! (Κάπου σε μια αγόρευσή του στη Σύγκλητο το είπε αλλά δε θυμάμαι τώρα ακριβώς).

Και ταιριάζει γάντι νομίζω...

Καλό!!
Όντως ταιριάζει και όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίπτωση

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:09.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0