|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα βρέφη έχουν τόσο πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης, όσο κανείς άλλος. Χαρακτηριστικό είναι ότι αναγνωρίζουν την μαμά τους πρωτίστως από την οσμή της. | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Προσθήκη υποκατηγοριών με ομάδες στο World Sports | |||
| Ναι θέλω και θα συμμετέχω στην εισαγωγή ειδήσεων |
|
1 | 12,50% |
| Ναι θέλω αλλά δε θα συμμετέχω στην εισαγωγή ειδήσεων |
|
0 | 0% |
| Όχι δε θέλω |
|
6 | 75,00% |
| ΔΞ/ΔΑ |
|
1 | 12,50% |
| Ψήφισαν: 8. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας, αν και κατα πόσο θα ωφελούσε το φορουμ αν έμπαιναν υποκατηγορίες ομάδων έτσι ώστε να μπορείτε εσείς να το τροφοδοτείτε με νέα και σχόλια για την ομάδα σας.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Για κάνε το λίγο πιο λιανά admin γιατί δε κατάλαβα τι θα είναι περίπου αυτό.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
ε θα διασπειρονταν ακομα πιο πολυ τα ποστ που εχουν να κανουν με τα αθλητικα. δηλαδη εγω βαριεμαι να παω να δω το θεμα αθλητισμος συνηθως απλα παω στο καφενειο των φιλαθλων. δεν πιστευω οτι θα πολυπιασει.
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Κι εγώ συμφωνώ πως δεν έχει και πολύ νόημα. Δηλαδή θα μπαίνει μια είδηση και μετά θα αρχίσουν οι της άλλης ομάδας "Ναι αλλά κι εμείς αυτό, αυτό κι εκείνο" Οπότε απλά θα πλακωνόμαστε σε υποκατηγορίες!
click to show |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Περιμένω από τη WEK εκτός από αντιπολίτευση τύπου ΚΚΕ (γκρίνια, γκρίνια και πάλι γκρίνια) να κάνει καμία πρόταση για το World
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
μπα , ουτε εμενα μου πολυ-αρεσει η ιδεα αφου δεν εχουμε τοσο πολυ κοσμο για να ασχολειτε ο καθενας με τη δικη του ομαδα. ετσι κι αλλιως πιστευω οτι στο καφενειο των φιλαθλων χαλαρα βαζουμε τις αποψεις μας για ολες τις ομαδες...
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Case closed. Ευχαριστώ για την συμμετοχή σας
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:28.

Υβριδικός τρόπος