|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το παλιότερο (γνωστό) μηχανικό ρολόι στην Ευρώπη κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα, στην Αγγλία, για τις ανάγκες ενός μοναστηριού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
@slipknot θα κάνουμε ότι μπορούμε, βασικά από μπάσκετ εγώ δεν έχω ιδέα αλλά θα βρούμε μια άκρη βρε αδερφέ.
Εγκαινιάζω με την ευκαιρία τα δύο πρώτα ματς σε τέννις, άθλημα στο οποίο παίζονται τα περισσότερα φράγκα παγκοσμίως μετά το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να το τιμήσετε... |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||||||
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Θα το σβύσω εγώ ρε, μην κουράζεσαι μαζί με το λογαριασμό σου να υσηχάσω Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() | ||||||
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Καταρχας...
Αισχος! Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Τέννις: μπήκαν οι ημιτελικοί ανδρών του ρολάντ γκαρός και ο αυριανός τελικός των γυναικών
Ποδόσφαιρο: μπήκε η πρώτη Ισπανίας, αν θέλετε τη Β πείτε το πριν τις 14.00 σήμερα, αλλιώς στον Αντώνη. Το ίδιο ισχύει για Αργεντινή και Βραζιλία. Ιαπωνίες ούτε με σφαίρες.... Μπάσκετ: ελληνικά πλέι-οφ με περισσότερα στοιχήματα |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:51.

Υβριδικός τρόπος