|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το ανθρώπινο σώμα έχει 45 μίλια νεύρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#92 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#93 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#95 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Λοιπον, δεινω hint κι οποιος θελει ακολουθει. Εχω ενα φιλο Αεκτζη. Τον παιρνω μαζι μου στο Ολυμπιακος-Μαντσεστερ 0-2 πουλακι. Τον παιρνω τελικο κυπελλου Ολυμπιακος-ΑΕΚ 1-2 πουλακι. Τον παιρνει φιλος του βαζελος πριν 2-3 χρονια ΠΑΟ-ΤΑΟΥ τριτο ματς στο ΟΑΚΑ στη φαση των 8 για προκριση στο φαιναλ φορ, πανηγυρι ολοι ετοιμοι για προκριση...πουλακι η ΤΑΟΥ σπαει την εδρα. Παει προπερσυ σε ενα ματς ολη τη χρονια στο γηπεδο ποδοσφαιρο ΑΕΚ-Ιωνικος 0-1 πουλακι προτελευταια αγωνιστικη και ουσιαστικα χανει το πρωταθλημα η ΑΕΚ. Ο ιδιος θα παει και αυριο γηπεδο. Οσοι πιστοι προσελθετε στο διπλο! Εγω εναποθεσα τα τελευταια μου 100 με την ελπιδα ο Θεος και ο φιλος μου να βαλουν το χερακι τους!
|
|
|
|
|
|
|
#100 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ποια εθνικη ρε? μπασκετακι αυριο το καλο μου το φιλαρακι
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:15.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο