|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην αιματηρή μάχη του Ρούρκ (1789), ένας Άγγλος στρατιώτης γλίτωσε από την μανία των Ζουλού, μπαίνοντας σε μια ντουλάπα! Οι ιθαγενείς, οι οποίοι δεν είχαν δει ποτέ τους ντουλάπα στη ζωή τους, πίστεψαν πως ήταν κάποιο είδος δέντρου και δεν ασχολήθηκαν μαζί της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Desert rose
|
Σεμνά και ταπεινά ....μια πρόταση έκανα μονάχα.Είπα τι είθισται να γίνεται ,και τι θα έκανα εγω σε ανάλογη περίπτωση...
Ομολογώ αν ήμουν διαχειρίστρια ,εντελώς φασιστικά ,ναι δεν ντρέπομαι καθόλου -είμαι φοβερά αυθάδης , ποτέ δεν θα επέτρεπα σε ένα -δυό προκατειλημένους να χαλάσουν τόσο εύκολα μια εποικοδομητική συζήτηση που αφορά ενα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα ,όπως είναι η κατάχρηση εξουσίας , και που όλοι μπορεί για χι-ψι λόγους να την συναντήσουμε μπροστά μας. Θα άφηνα την κουβέντα να τραβήξει σε μάκρος απο τα μέλη που μπορούν να κάνουν διάλογο ,παράλληλα με τα επιθετικά μηνύματα να διαγράφονται συστηματικά . Μια-δυο-τρεις-πέντε-δέκα, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν βαρβαριστί με τα δικά τους μέτρα και σταθμά, αλλα ούτε και να εμποδίζουν τους υπόλοιπους να καταθέσουν μια άποψη. Νόμιζω έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ παράξενο και ιδιόρρυθμο άτομο, αλλα δεν βλάπτει που το επανέλαβα φαντάζομαι. Παρεμπιπτόντως γι αυτό δεν φτιάχνω δικό μου σαϊτ....παρότι διαθέτω υλικό άφθονο...και ράμματα για γούνες στο 95% του in.gr ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μήπως να ανοίξουμε ένα τόπικ όπου ο καθένας θα μπορεί να γράφει λίγα λόγια για τον εαυτό του ;;
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Desert rose
|
(Mα κι εγω σ" αγαπώ κουτό κοριτσάκι ....
![]() )Κι επειδή ρωτάς Παναγιώτη , λίγο παραπάνω χρωματάκι στην αρχική όπως είπε προ ημερών κι η Mada ,καθόλου δεν θα με χάλαγε. Επίσης οι τίτλοι των 10 τελευταίων θεμάτων του φόρουμ στη μέση της σελίδας "η στην κάτω πλευρά , θάτανε πιο ενδιαφέροντες στο μάτι , απο τις περιλήψεις 4-5 θεμάτων που στέκονται ακίνητα για μέρες στην μεσαία στήλη του σάϊτ . Ακόμα περισσότερες φωτογραφίες ,και απαραίτητα την πολιτική γελοιογραφία της ημέρας ,στην πάνω μεριά . Επίσης λίνκ με αξιόλογα σάίτ όπως keftedaki.gr -spanakotiropita com.... κ."αλλ. ![]() ΄Θα μπορούσε εξάλλου ,το καλύτερο αστείο βίντεο της εβδομάδας να υπήρχε στην κεντρική, και το θέμα του να σχολιάζεται ανάλογα απ" εμάς . Προς το παρόν απτά....και σόρυ που το σταματάω απότομα, αλλα δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, ούνεκα ο Αφρικανικός καύσων που αύριο θα μας τρελάνει ένα παραπάνω.... ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:14.

)
Υβριδικός τρόπος