|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το τελευταίο μέλος της οικογένειας Βοναπάρτη, ο Τζερόμ Ναπολέων Βοναπάρτης, πέθανε το 1945, όταν μπερδεύτηκε στο λουρί του σκύλου του και έπεσε στο έδαφος. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#131 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Λοιπόν. Όχι δε θα ήθελα να διαγράφονται τα μηνύματα (εκτός βέβαια από αυτά που περιέχουν υβριστικό/προσβλητικό περιεχόμενο) προς συμμόρφωση. Ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεών του γιατί όποιος θεωρεί την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία δεν έχει θέση σε αυτό το χώρο συζητήσεων.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#132 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ουτε εγω πιστευω πως ειναι καλη λυση να σβηνονται μηνυματα... Απλα φανταστειτε τι παραπονα θα εκαναν μερικοι (ειδικα αυτοι των οποιων τα μυνηματα θα σβηνονταν). Θα ελεγαν για χουντες και τετοια.
Το καλυτερο ειναι να γινονται συστασεις απο τους admins/mods. Παντως ουτε εμενα μου αρεσει να μπαινει κατευθειαν κλειδαρια. Ας γινονται πρωτα καποιες προειδοποιησεις και αν δε συμμορφωνονται οι εμπλεκομενοι στη συζητηση τοτε ναι, ας ερχεται ο κλειδαρας. ![]() |
|
|
|
|
|
#133 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Στο θέμα με τους μπάτσους καλά έκανε και κλειδώθηκε γιατί ξέφυγε πολύ. Από την αστυνομική βία πήγαμε τελείως αλλού.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#135 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ε,δεν νομιζω να ηξερες η να μπορεις να μαντεψεις τις προθεσεις του..κατι τετοια ισως να τον τρελαναν και να βγηκε εκτος ευατου .αλλα μετα πηγε πολυ προσωπικα το θεμα,καπου εκει πρεπει να κλειδωνετε αν ειναι..
|
|
|
|
|
#136 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Παντως αν παρεθετε μονο την ειδηση χωρις τα σχολια και χωρις αυτον τον τιτλο θα ημουν 100% σιγουρος πως δεν ειχε σκοπο να παει αλλου τη συζητηση. | |
|
|
|
|
|
#137 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ισως να εχεις δικιο,αλλα σιγουρα δεν μπορω να πιστεψω οτι ηθελε προσωπικη διαμαχη με οποιονδηποτε.τα σχολια ηταν γενικα νομιζω και δεν αναφεροταν σε καποιον συγκεκριμενο.
Αλλα γενικα,ειναι καπως δυσκολο να κλειδωνονται αμεσως τα ποστς αφου μερικες φορες οι μοντερατορς δεν μπορουν να ειναι μεσα ολη την ωρα και να τα παρακολουθουν ολα.. |
|
|
|
|
#138 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Οχι δεν λεω οτι ηθελε διαμαχη με κανεναν. Αλλα νομιζω πως οταν εκανε αυτα τα σχολια μαλλον υποψιαζοταν οτι η συζητηση θα βγει λιγο εκτος. Εγω τουλαχιστον το καταλαβα με το που ειδα το πρωτο του ποστ...
|
|
|
|
|
|
#139 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Εγώ έχω να πω το εξής:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#140 (permalink) |
|
Desert rose
|
Σεμνά και ταπεινά ....μια πρόταση έκανα μονάχα.Είπα τι είθισται να γίνεται ,και τι θα έκανα εγω σε ανάλογη περίπτωση...
Ομολογώ αν ήμουν διαχειρίστρια ,εντελώς φασιστικά ,ναι δεν ντρέπομαι καθόλου -είμαι φοβερά αυθάδης , ποτέ δεν θα επέτρεπα σε ένα -δυό προκατειλημένους να χαλάσουν τόσο εύκολα μια εποικοδομητική συζήτηση που αφορά ενα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα ,όπως είναι η κατάχρηση εξουσίας , και που όλοι μπορεί για χι-ψι λόγους να την συναντήσουμε μπροστά μας. Θα άφηνα την κουβέντα να τραβήξει σε μάκρος απο τα μέλη που μπορούν να κάνουν διάλογο ,παράλληλα με τα επιθετικά μηνύματα να διαγράφονται συστηματικά . Μια-δυο-τρεις-πέντε-δέκα, μέχρι να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν βαρβαριστί με τα δικά τους μέτρα και σταθμά, αλλα ούτε και να εμποδίζουν τους υπόλοιπους να καταθέσουν μια άποψη. Νόμιζω έχω ξαναπεί ότι είμαι πολύ παράξενο και ιδιόρρυθμο άτομο, αλλα δεν βλάπτει που το επανέλαβα φαντάζομαι. Παρεμπιπτόντως γι αυτό δεν φτιάχνω δικό μου σαϊτ....παρότι διαθέτω υλικό άφθονο...και ράμματα για γούνες στο 95% του in.gr ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:48.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο