|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Επειδή οι πατάτες δεν αναφέρονται στη Βίβλο, οι Σκωτσέζοι για πολλούς αιώνες δεν τις έτρωγαν. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#83 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Και εμένα ελληνικό είναι το γιούζερνέιμ. Έχω και διαβατήριο μόνο που έχει λήξει. Πιάνομαι ή να μην μπω στον κόπο να στείλω pm;
|
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Η καλύτερη απόδοση
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
καλα μεγαλη αδικια εγινε στην κληρωση.
εχω μεχρι τωρα τη δευτερη καλυτερη αποδοση και εχω κληρωθει με αυτον που εχει την πρωτη.εχουν περασει αλλοι με 1600 και 10000 ποντους και εγω εχω 23000 και θα μεινω απεξω ![]() |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:00.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο