|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ζελατίνη γίνεται από δέρμα ζώων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#472 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Στο λέει ο χριστιανός. This is a tournament game DO NOT refresh your browser. Τι περιμένεις; Να στο πει με φωνη 4;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#475 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Δε ξέρω. Έχει ξαναγίνει με τον αιθέρα. Μήπως πέρασαν 4 μέρες χωρίς να παίξεις;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#478 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ναι αλλά αν δε παίξεις για 4 μέρες αποκλείεσαι
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#479 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Παιζει ο αντιπαλος μου π.χ. 2 απ'τις 3 προσπαθειες, εγω παιζω μια και των περναω και οταν περνανε 4 μερες αποκλειομαι? Δεν ξερω αν εγινε αυτο στην περιπτωση μου αλλα imo το καλυτερο θα ηταν μολις περνανε οι 4 μερες να μην μπορει ο παικτης να παιξει τις υπολοιπες προσπαθειες του και οχι να αποκλειεται.
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο