|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι γάτες μπορούν να βγάλουν 100 φωνητικούς ήχους, ενώ τα σκυλιά 10. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#452 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΚΕΨΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Στο καινούργιο με το μπέιζμπολ χτες δε μου μέτρησε επίδοση που θα με έφερνε πρώτο και σήμερα μόλις δε μου μέτρησε επίδοση που θα μου έδινε το ρεκόρ που μου ανήκει ![]() ![]() ![]() 35700 κατι έκανα για τν ιστορία αλλά απαιτώ δικαίωση ![]() |
|
|
|
|
|
|
#453 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
κέψιμο;
![]() Στο baseball το κάνει αυτό αλλά τελικά το σκορ στο κρατάει. Δοκίμασες το refresh; |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#454 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#456 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
ε;
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
#458 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Κάτω αριστερά λέει RELOAD. Εκεί κάνεις κλίκ με το ποντίκι.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#459 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Μηνυμα προς Dreez21:
Εισαι τιμιος, αλλα εχω να σου πω οτι το ρεκορ σου στο The Enforcer το εσπασα με την πρωτη. Ειδα οτι το περασες, αλλα πρεπει να σε πληροφορησω οτι θα στο ξανασπασω μολις βγαλω τον γυψο απ'το χερι. Ως τοτε, θα προπονουμαι πνευματικα. ![]() |
|
|
|
|
|
#460 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Από το σπάσιμο του ρεκόρ έσπασες το χέρι σου;
![]() |
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:31.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο