|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «του πήρε τον αέρα» προέρχεται από την αρχαιότητα και την εκμετάλλευση του ανέμου κατά τις ναυμαχίες έναντι του εχθρού! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
1)Πειτε μου καποιος πως παιζεται αυτο το καινουριο παιχνιδι με το σφυρι. Πως ελεγχεις που θα παει ο στοχος?
2) Ειμαι 100% σιγουρος οτι ο τροπος που μετριεται το σκορ στο "Mansion Impossible" ειναι λαθος. Κανονικα τα λιγοτερα χρονια θα επρεπε να παιρνουν μεγαλυτερο σκορ. Δηλαδη οσο γρηγοροτερα μαζευεις τα χρηματα για τη Mansion τοσο μεγαλυτερο σκορ θα πρεπει να παιρνεις. Καποιος π.χ. αν θελει (ετσι εκανα και γω και εχω το ρεκορ ), μαζευει τα λεφτα για τη Mansion, και μετα καθεται και περιμενει οσο θελει. Και οσο πιο πολυ αργησει να αγορασει τη Mansion τοσο μεγαλυτερο σκορ θα παρει. Αλλαξτε το αν γινεται. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Bασικα στο "Mansion Impossible" το παιχνιδι κολλαει οταν δεν πρεπει...
εφτασα στο να εχω ολα τα σπιτια δικα μου και με ενα σωρο λεφτα και οταν πηγα να αγορασω και το τελευταιο,το παιχνιδι κρασαρε και μου κολλησε... |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Μα σου λεω νομιζω δεν χρειαζεται να εχεις ολα τα σπιτια δικα σου (αλλωστε δεν γινεται, αφου οταν οι τιμες πεφτουν πρεπει να τα πουλας). Το μονο που χρειαζεται (ετσι εχω καταλαβει δλδ) ειναι να αγορασεις την Mansion οσο το δυνατον γρηγοροτερα. Πραγμα το οποιο αν κανεις παιρνεις χαμηλη βαθμολογια.
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
βασικα η βαθμολογια αν καταλαβα βγαινει αναλογως με το ποσο καιρο καθεσαι η με τα ποσα σπιτια αγοραζεις-πουλας..
κοιτα κατω αριστερα τα χρονια,που λεει,αυτο ειναι η βαθμολογια. εσυ τι εκανες,την αγορασες γρηγορα η καθισες ωρα; σε αυτο με το σφυρι γιατι δεν μας βγαζει στη βαθμολογια και εχει μονο το μουσακα.;; |
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Ομως δεν μου εξηγησατε πως παιζεται αυτο με το σφυρι. | |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αν κάνεις κλικ στα high scores θα δεις ότι βγάζει και τις άλλες.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Προσπαθείς να πετύχεις το καρφί.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:48.

), μαζευει τα λεφτα για τη Mansion, και μετα καθεται και περιμενει οσο θελει. Και οσο πιο πολυ αργησει να αγορασει τη Mansion τοσο μεγαλυτερο σκορ θα παρει. Αλλαξτε το αν γινεται.

Υβριδικός τρόπος