|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο ήχος ταξιδεύει 15 φορές πιο γρήγορα μέσα από το ατσάλι, παρά μέσα από τον αέρα | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Αυτό το Χάμμερ Θρόου τι βάναυσο είναι..Συνέχεια ρίχνω τη σφαίρα πάνω στο παλικάρι και ο ήχος με κάνει και ανατριχιάζω λες και γίνεται στ΄αλήθεια...
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
βασικα στο τουρνουα του breakout,αν και μου βγαλε να παιξω μια φορα,οταν εχασα με πεταξε στο πινακα των σκορ απο το κανονικο παιχνιδι και οχι απο το τουρνουα.
και οταν ξαναμπηκα στη σελιδα του τουρνουα μου ειχε 1/3 προσπαθειες,last played=today kai eliminated... |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Στο τουρνουα φιδακι επαιξα μια φορα,εκανα 320 και πανω που ετοιμαζομουν να κανω το τριχιλιαρο μου εβγαλε οτι εχω συμπληρωσει τις προσπαθειες μου και αποκλειομαι Παλι ο χαβιε θα περασει ετσι.......................................... .............................................. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Με ποιο όπλο βαράς;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Στο Bloody Days αλλο ειναι το κολπο παιδια... Βεβαια χρειαζεται πολυ καλο σημαδι για να το κανεις
Γαμωτο εγω εβαλα συμμετοχη στο τουρνουα για το φιδακι αλλα εκανα βλακεια (ανανεωση αν και το ελεγε πως δεν πρεπει ) και επαιξα μονο το ενα παιχνιδι οπου καταφερα μονο 1900 Καλα στο Hot Shot Soccer εκει που εκανα γυρω στο 30 εκανα 42 και αμεσως μετα 49! Οτι να'ναι. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
Για ρίξε ένα βλέφαρο στη σφυροβολία που ειρωνευόσουν κιόλας... Όσο για το ποδοσφαιράκι respect!Απλησίαστος πιστεύω.Εκτός αν συνεχίσω τα ιδιαίτερα με τον Peter... Πάντως σε αυτό το παιχνίδι πιστεύω πως τις σέντρες τις βγάζει ο Βενετίδης από τη μία και ο Βύντρα από την άλλη.... Δεν εξηγείτε αλλιώς οι τσαρουχιές | |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Παντως για ριξε και συ ενα βλεφαρο στο Bloody Days οπου εχω τους 10πλασιους ποντους απ'τους δικους σου. Δεν νομιζω να σε χαλασε ε? Παράθεση:
![]() | |||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Τα όπλα όντως κάνουν τη διαφορά...Νομίζω πως άμα ρίχνεις με το δεύτερο μαζεύεις λιγότερους βαθμούς...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:48.

) και επαιξα μονο το ενα παιχνιδι οπου καταφερα μονο 1900 

Υβριδικός τρόπος