![]() |
Απάντηση: Η ώρα του λαού...
Μετά την παλλαϊκή απαίτηση (του xoulk) μου ζητήθηκε προσωπικά να δημοσιεύσω το παρακάτω κείμενο. Απλά κάνω μεταφορά, δεν φέρω καμία ευθύνη για το περιεχόμενο!
__________________________________________________ __________________________________________ Κύριε Αστρόλαβε, Παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ προς το πρόσωπό σας μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με τα παιδιά της WEK, τα οποία γνωρίζω προσωπικώς και εκτιμώ βαθύτατα ως άτομα και φουρουμίτες άνδρες. Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχετε ήθος και αξιοπρέπεια, καθώς και ότι προέρχεστε από τη μεγαλύτερη adminική οικογένεια της Ελλάδος στην οποία το διαδίκτυο χρωστά πάρα πολλά. Το ατυχές περιστατικό με τα αποτελέσματα των εκλογών που παραποιήθηκαν, όπως όλοι είδαμε, κόστισαν την διακωμώδηση της διαδικασίας μετά από δική σας παρέμβαση. Αντιλαμβάνομαι ότι είχατε σοβαρούς λόγους προκειμένου να προχωρήσετε σ’ αυτή σας την απόφαση. Μετά όμως και από την πρόθεση της WEK να συνεργαστεί μαζί σας εάν το δεχτείτε θεωρώ, σαν απλή πολίτης και μόνον, ότι πρέπει να μεταβάλετε άποψη. Ως γνωστόν, ο admin είναι υπηρέτης του λαού κι έχει κατά το FAQ απεριόριστη ελευθερία λόγου και γνώμης. Μετά λοιπόν και από τις τελευταίες δηλώσεις και κινήσεις της WEK αλλά και τη δήλωσή της ότι σας στηρίζει προσωπικά, σας εκτιμά και σας πιστεύει βαθύτατα, η μόνη λύση είναι η επαναφορά των γνήσιων αποτελεσμάτων. Εάν δεν το κάνετε, προσβάλλετε και τον απλό user που ψήφισε και όρισε τους εκπρόσωπούς του στο forum και την ίδια τη WEK που σας εκτιμά και σας θεωρεί μεγάλο και σημαντικό ηγέτη του forum μας. Το forum και οι users του έχουν σοβαρά προβλήματα στα οποία πρέπει να επικεντρωθείτε, να δώσετε λύσεις σ' αυτά, παραμερίζοντας τα μικρά και ασήμαντα θέματα. Είμαι βέβαιη ότι η απόφασή σας για το ζήτημα της WEK θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Με εκτίμηση Στέλλα Μπεζαντάκου Τραγουδίστρια" __________________________________________________ _____________ Φήμες πως η Βέρα Λάμπρου στηρίζει Αστρόλαβο ελέγχονται ως ανακριβείς... |
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Έλεος ρε!!! |
Παράθεση:
Από τας πρώτας απογευματινάς ώρας εις τα Γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης διατίθεται το κάτωθι έντυπον προς όλους τους χρήστας του WORLD. "Ο κάτωθι υπογεγραμμένος... κλάσεως... εκ... και διαμένων εις... δηλώ υπευθύνως και εν γνώσει των συνεπειών του νόμου περί ψευδούς δηλώσεως και χωρίς να ασκηθή βία τα κάτωθι: Ουδέποτε υπήρξα WEKίτης και ουδεμίαν σχέσιν έχω με την συνωμοτικήν WEK. Αναγνωρίζω ως ολέθριον λάθος μου την προσωρινήν μου προσχώρησιν εις τας τάξεις της WEK. Προσεχώρησα προσωρινώς εις την WEK όντας έχοντας κατηληφθεί από την ουτοπικήν και παντελώς εσφαλμένην αντίληψην της απελευθέρωσης του WORLD από την ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΝ τυραννίαν της ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Μετ' ολίγον καιρόν αντελήφθην ότι όπισθεν της WEK ήτο η παρουσία συγκεκριμένων ιδιοτελών συμφερόντων, λιγοστών και εκσεσημασμένων χρηστών του WORLD, οι οποίοι ήσαν και η πηγή πάσης ενεργείας και πράξεως της WEK. Επειδή είμαι γνήσιο WORLDόπουλο καταδικάζω και αποκηρύσσω μετά βδελυγμίας όλας τας αναρχοδιαδυκτιακάς οργανώσεις και ιδιαίτερα τηνWEK, αι σκοτειναί δυνάμεις της οποίας μοναδικόν σκοπόν έχουν την κατασκόπευσιν και διάβρωσιν της Κεντρικής Διοίκησης. Αίτιναι -αι σκοτεναί δυνάμεις- με τας πράξεις των, ατίμως επιβουλεύονται την απόσπασιν μετοχικών τεμαχίων άτινα είναι ποτισμένα με ιδρώτα και αίμα των προγόνων μας, και υπούλως αποσκοπούν την τελικήν πτώσιν της ΜΙΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ και ΠΑΝΕΝΔΟΞΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ του WORLD. Τίθεμαι πολέμιος των ως άνω οργανώσεων -ιδαιτέρως της WEK- και ανθεWORLDικών συγκροτημάτων μέχρι της τελικής εξαλείψεως των. Η παρούσα μου επιθυμώ να δημοσιευθή εις τον τύπον και αναγνωσθή εις την εκκλησίαν της ενορίας μου. Β. Σ. Γ. 802 τη... Ο Δηλών.....". |
Long Island... διακοπές - εκδρομές "Ο Αστρολάβος"...
ΧΑΧΑΧΑΧΑ |
Remember, remember the fifth of November.... Astro τα ακούς?
Πούλα, εμείς νικήσαμε. Εσένα και τα ανδρείκελα σου που σου δώσαν 9 ψήφους. http://vforvendetta.warnerbros.com/img/dvd_v_04.jpg |
Η WEK αν και αναρχοδιαδικτυακή οργάνωση όπως την χαρακτηρίζεις στο "συγχωροχάρτι" που σκοπό έχει να διαβρώσει και να κατασκοπεύει την "δημοκρατική" διοίκηση αυτού εδώ του φόρουμ, έχει την ευχαρίστηση μιας και τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά να κεράσει την τωρινή διοίκηση και όσοι την στήριξαν παξιμάδι για τον πικρό καφέ της παρηγοριάς. Παρακαλούμε όπως να δεχτείτε την προσφορά μας....
http://www.jackbellsmeats.com/images...crispbread.jpg ΥΓ: Η WEK είναι ιδέα και οι ιδέες δεν αποθνήσκουν ποτέ.... Το απολυταρχικό σύστημα που διοικεί του φόρουμ θα ρθει στο τέλος του σύντομα. ΥΓ2: Το συγχωροχάρτι που μας έβαλες να υπογράψουμε αποδεικνύει το πόσο δημοκρατική είναι αυτή η διοίκηση. ΥΓ3: Η WEK με τα αποτελέσματα αυτής της ψηφοφορίας ζητά να χει λόγο στην διοίκηση αυτού του φόρουμ. ΥΓ4: Λευτεριά στην Β. Μύκονο.... |
Νομίζω είναι με διαφορά το καλύτερο θέμα του φόρουμ πλέον!Τρελά γέλια!Γατόνιε,ανταποκρίθηκ ες επάξια στις προσδοκίες του λαού (εμένα)
|
|
|
Δημιουργηθηκε WEK και δεν συμμετειχα εγω?! Διαολε.....
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:50. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin