|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην αρχαία Αγγλία κάποιος δεν μπορούσε να κάνει σεξ εκτός και αν είχε την συγκατάθεση του Βασιλιά (εξαιρούνταν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας). Όποιοι ήθελαν να αποκτήσουν παιδί, έπαιρναν την συγκατάθεση του Βασιλιά και έτσι τους δινόταν μια μεταλλική πλάκα που κρεμούσαν στην πόρτα τους όταν έκαναν σεξ. Η πλάκα έγραφε ότι διέπρατταν F. U. C. K. δηλαδή "Fornication Under Consent of the King " (συνουσία υπό την συγκατάθεση του Βασιλιά). | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#61 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Στην Γρηγορη απαντηση,αν εχει δημοσιευθει και αλλη απαντηση την ωρα που γραφεις δεν σε αφηνει να ποσταρεις,ή σου λεει να περιμενεις 30 δευτερα και μετα παλι σου λεει οτι υπηρξε και νεα απαντηση και μετα παλι 30 δευτερα..
Για επιληφθειτε του Θεματος... |
|
|
|
|
#62 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
? |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#65 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Έλα ρε Αντώνη.Στο'χω πει κι εγώ στο μσν.Το 'χει πει κι ο Ράζον μου φαίνεται σ'ένα ποστ στο φμ.
A new answer has been posted.You may wish... Με λίγα λόγια.Βγάλτε το. Δικαιολογίες του στυλ,''θα πέσει ο σέρβερ'',θ'ανέβει η θερμοκρασία'',κτλ.απορρίπτο νται. ![]() |
|
|
|
|
|
#66 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Μπα εγώ το προτιμώ να μου δείχνει ότι υπάρχει νέο μήνυμα. Λιγάκι φασαριόζικο (αφού κάνω copy το μήνυμα μου, refresh και μετα paste) αλλά τουλάχιστον σε βοηθάει να μην είσαι άκυρος. Αμα δεν σας αρέσει πάντως δεν με πειράζει να κοπεί...
|
|
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Εκτός από το να σε ενημερώνει οτι μεταξύ στης στιγμής που πάτησες το απάντηση μέχρι να στείλεις το μήνυμά σου κάποιος άλλος απάντησε σε "παγώνει" και για 30 δευτερόλεπτα;
|
|
|
|
|
|
|
#69 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
![]() Παντως ειναι αληθεια οτι πρεπει να υπαρχει κενο 30 δευτερολεπτων αναμεσα στις απαντησεις... | |
|
|
|
|
|
#70 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Εμφανίζει ότι υπάρχει νέο μήνυμα. ok, καλό και χρήσιμο.
Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ μπορείς να ποστάρεις. Παγώνει, ΟΧΙ μόνο για 30 δευτερόλεπτα. Πρέπει να κάνω copy το μήνυμά μου, να ξαναμπώ στο θέμα και να ποστάρω. Σε περιπτώσεις που έχουμε πολλαπλές απαντήσεις σε στυλ chat, πχ στο εκτός θέματος, είναι εκνευριστικό. Τσεκάρετέ το, επειδή δεν ποστάρω πια σε τέτοια θρεντ, έχει καιρό να μου τύχει, αλλά υπήρχε πρόβλημα αν θυμάμαι καλά. |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:53.

?

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο