|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα βρέφη έχουν τόσο πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης, όσο κανείς άλλος. Χαρακτηριστικό είναι ότι αναγνωρίζουν την μαμά τους πρωτίστως από την οσμή της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Κοίτα, άμα έχεις Tellas, στο λέω θα βλαστημίσεις. Κάποιοι ISPs μαλακίζονται στο θέμα ενημέρωσης των Nameserver τους, με αποτέλεσμα αν αλλάξεις server να μην βλέπουν την αλλαγή παρά μόνο μετά από πολύ καιρό.
Η πιο καθαρή λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το Opendns (το οποίο αν δεν ξέρετε ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε) το οποίο έχει πολύ γρήγορη ανανέωση των Nameservers. |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Άντε πάμε για άλλα.... ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ἢρθα νά ἀφαιρέσω άπό τὀν κόσμο τὀ πένθιμο ῥοῦχο..
![]() |
Αρχικα φιλε Αστρο θα ηθελα σεβομενος το διαταγμα των μεδιολανων περι ανεξιθρησκειας να μου επιστρεψεις να διορθωσω και να πω για την επιστροφη των ΕΛ.............................................. ...............
|
![]() Αναγεννήθηκα σαν το Φοίνικα μέσα απ' την τέφρα μου Πνέει ο Ιχώρ μέσα κάθε φλέβα μου Μαύρα πέπλα που μου εμποδίζαν την αληθινή όραση του καλού Σκίζονται και χάνονται από εμπρός μου Άλλαξε εντός μου ο ρυθμός του κόσμου Το μυαλό μου διαυγές... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prokroustis : 27-09-2007 στις 22:59. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Είμαστε στον καινούργιο server σκασμένα. Να μπείτε με το δεξί
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Κάπως έτσι
![]() |
|
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:19.

Υβριδικός τρόπος