|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο χρυσός είναι το μοναδικό μέταλλο το οποίο δεν σκουριάζει ακόμη κι όταν θαφτεί κάτω από τη γη για χιλιάδες χρόνια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μια γυναίκα από τη Σιβηρία έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που ζυγίζει 7,79 κιλά. Η μικρή Νάντια γεννήθηκε με καισαρική τομή σε μαιευτήριο στην περιοχή Αλτάι και είναι το δωδέκατο παιδί της οικογένειας.
"Απλά συγκλονιστήκαμε όλοι μας", δήλωσε η μητέρα της Νάντιας, η Τατιάνα Μπαραμπάνοβα, 43 ετών, ενώ για τον άνδρα της είπε ότι "δεν μπορούσε να πει τίποτα και η έκπληξή του ήταν μεγάλη". Η μαμά δηλώνει πως έτρωγε χωρίς περιορισμούς αλλά κυρίως πατάτες, τομάτες και ζυμαρικά λόγω οικονομικής στενότητας. Αξίζει να σημειωθεί πως όλα της τα παιδιά όταν γεννήθηκαν, ζύγιζαν πάνω από πέντε κιλά, και ενώ ο μέσος όρος ενός νεογέννητου υπολογίζεται στα 3,2 κιλά. Στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες, αναφέρεται ένα βρέφος 10,2 κιλών που γεννήθηκε στην Ιταλία το 1955 και ένα 10,8 κιλών που γεννήθηκε στις ΗΠΑ το 1879, το οποίο όμως πέθανε ύστερα από 11 ώρες. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Hard work never killed anyone....But why risk it????
![]() |
Παράθεση:
"όπως μου χε πει εμένα μία γιαγιά (όταν είμουν 110κιλά πριν μερικά χρόνια) "παιδάκι μου να τρως όλο το φαγητό σου.....να καρδαμώσεις "![]() ![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:06.

"
"

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο