|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το ζεστό νερό είναι βαρύτερο από το κρύο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#81 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#83 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ! ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ 10 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ 5! Ε ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ! ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ 15:00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΚΙ ΤΟΥ Κ*ΛΟΥ! ΑΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ!... ΑΘΛΙΟΙ... ΝΟΥΜΕΡΑ... ΖΩΑ
|
|
|
|
|
|
|
#86 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Ξέρετε ότι..Η αράχνη που είναι γνωστή ως «μαύρη χήρα» μπορεί να συνευρεθεί με 25 αρσενικές αράχνες, και στη συνέχεια να τις φάει όλες!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΥΡΙΟΙ |
|
|
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
ε και εσύ αυτός είσαι αλλά δε το κάνουμε θέμα
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Τελικα ή εγω εχω προβλημα με τα νευρα μου ή περιτριγυριζομαι απο εκνευριστικους ανθρωπους!
ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ή ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ή ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΟΥ! ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΨΩ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ 3 ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ! ΠΩΣ ΓΛΙΤΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΝΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΚΑΘΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΩ ΤΟ ΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΡΟΛΑΒΟ! Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΙΑ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ,ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗ ΜΕΡΙΚΩΝ.......ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΩΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ........
![]() |
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Ο καιρόc γαρ εγγύc
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:43.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο