|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι τον 7ο μήνα της ζωής του, ένα μωρό έχει την δυνατότητα να αναπνέει και να καταπίνει ταυτόχρονα. Ένας ενήλικας δεν μπορεί να το κάνει ποτέ αυτό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#62 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
ΓΕΛΑ ΕΣΥ!
Εγω σαν παιδι μου τον ειχα τον Λουκακο! ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΙΕΝΑ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΡΑΖΑΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ! ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΡΑΖΩ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΑ (ΚΑΙ ΛΙΓΟ Ο HAVIER)! ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΟΙ Κ*ΛΟΪΤΑΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ |
|
|
|
|
|
|
#65 (permalink) | |
|
Κουρασμένος
![]() |
Παράθεση:
ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΙ ΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΑ(ΔΙΠΛΑ, ΤΡΙΠΛΑ, ΕΠΙΚΑΜΠΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΜΠ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ Γ@ΜΑΕΙ ΑΣΥΣΤΩΛΑ. νΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΣΕΜΦΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΕΘΑΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΕΔ ΟΙ ΜΟΥΤΣΟΙ | |
|
|
|
|
|
|
#66 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
.ρε σοκρατη ξυπνα και παρτον τον παιχταρα .σε λιγα χρονια θα παραμιλαει η ευρωπη.παντως πλακα πλακα δεν βλεπω να σωνεται απο τον υποβιβασμο η σιενα αλλα στα φρυδια μου | |
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΚΑΣΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ; ΑΛΛΑ ΣΤΑ
ΣΑΣ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΕΦΤΑΝΑ ΑΘΗΝΑ... ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ... |
|
|
|
|
|
|
#68 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
και δεν το παω ποδαρατο;ΤΕΛΟΣ Γ@ΜΩ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:21.

.σε λιγα χρονια θα παραμιλαει η ευρωπη.
cker,burn
και δεν το παω ποδαρατο;
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο