|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην "Τορά", τον εβραϊκό νόμο που αποτελείται από τα πρώτα 5 βιβλία της Βίβλου, υπάρχουν 613 εντολές, από τις οποίες οι 365 είναι απαγορεύσεις. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#171 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#172 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Don't you worry about the distance
I'm right there if you get lonely Give this song another listen Close your eyes Listen to my voice, it's my disguise |
|
|
|
|
|
|
#173 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
http://http://www.youtube.com/watch?v=sbGnTyPU1HM
Σε θυμάμαι Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος Μουσική: Χρήστος Δάντης Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Κότσιρας Απόψε βγήκε η σελήνη στους δρόμους σαν τρελή κι εκείνη και με δυο μάτια δακρυσμένα μου είπε πως δεν τη ρωτάς ποτέ για μένα Θα΄θελα να΄ξερα πού να΄σαι κι αν έχεις κάτι να θυμάσαι και ψιθυρίζω μεσ΄το κρύο τόση αγάπη δεν τελειώνει μ΄ένα αντίο Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι πλάι σου δε θα΄μαι όμως στο μυαλό μου θα γυρνάς Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι Θεέ μου πώς φοβάμαι μήπως με τα χρόνια με ξεχνάς Δε λέει η νύχτα να χαράξει μα η καρδιά μου θα σε ψάξει μεσ΄του μυαλού μου τις κρυψώνες εκεί που ζούνε οι αγάπες στους αιώνες Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι πλάι σου δε θα΄μαι όμως στο μυαλό μου θα γυρνάς Σε θυμάμαι πάντα σε θυμάμαι Θεέ μου πώς φοβάμαι μήπως με τα χρόνια με ξεχνάς Θα΄θελα να΄ξερα πού να΄σαι κι αν έχεις κάτι να θυμάσαι και ψιθυρίζω μεσ΄το κρύο τόση αγάπη δεν τελειώνει μ΄ένα αντίο |
|
|
|
|
|
|
#174 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#175 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Στίχο προς στίχο...
Μη μου λες γιατί ξεχνάω κι απ' το σπίτι δεν περνάω δεν σε θέλω πια να ξέρεις: άλλη αγαπώ, άλλη θέλει η καρδιά μου κι άλληνε πονώ. Όταν σού 'λεγα με πόνο: χάνομαι για σένα λιώνω, έριχνες τα μάτια σου, μικρή μου, χαμηλά, ήθελες να πάρεις κάποιου άλλου τα φιλιά. Ήσουνα ξελογιασμένη και με άλλονε μπλεγμένη, τώρα κλαις, δε σε λυπάμαι, ούτε σε πονώ, την καρδιά μου θα την κάνω πέτρα σαν βουνό. Δεν με μέλει κι αν θα πάθεις, να πονέσεις για να μάθεις, κι όταν άλλον αγαπήσεις να μη τον γελάς, θα σ'αφήσει και εκείνος πάλι να πονάς. |
|
|
|
|
|
|
#176 (permalink) |
|
![]() |
Ντάξει,τη μέρα που θα κατανοήσω πλήρως το ον που λέγεται γυναίκα θα πάω να αυτοκτονήσω. Δεν θα μένει τίποτα δυσκολότερο να κάνω σε αυτή τη ζωή. Μιλάμε μπροστά τους μια διαφορική εξίσωση 768ου βαθμού είναι αστεία.
ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕΣ ΡΕ! ΝΑΙ,ΟΛΕΣ. |
|
|
|
|
|
|
#177 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
http://www.zortal.gr/modules/x_movie...cid=2&lid=3303
Αφιερωμένο σε gatoni και TALOS Ακούστε το μέχρι το τέλος ![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#178 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#179 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τρέξε
Στίχοι: Βραχάλη Ελεάνα Μουσική: Δάντης Χρήστος Ερμηνευτές: Ζήνα Πέγκυ, Δάντης Χρήστος (Ντουέτο ) Θ΄άλλαζαν όλα αν δε σ΄αγαπούσα θα΄μουν πιο ψύχραιμη δε θα ξεσπούσα θα σ΄ελευθέρωνα θα το μπορούσα όλα τα λάθη σου θα προσπερνούσα Δεν θα΄ταν πόλεμος δε θα νικούσα δε θα περίμενα δε θα αργούσα μόνο για μένα δε θα σε κρατούσα θ΄άλλαζαν όλα αν δε σ΄αγαπούσα πια Τρέξε να γλιτώσεις τώρα τρέξε αν σε πιάσω μπορεί να νιώσεις πως η αγάπη δυναμώνει κι έχει δύναμη που σκοτώνει τώρα τρέξε αν φοβάσαι απ΄τον έρωτα πιο μακριά,πιο μακριά Θ΄άλλαζαν όλα αν δε σ΄αγαπούσα την ηρεμία σου δε θα χαλούσα θα καταλάβαινα θα συγχωρούσα δε θα χρωστούσες και δε θα χρωστούσα Δεν θα΄ταν πόλεμος δε θα νικούσα δε θα περίμενα δε θα αργούσα μόνο για μένα δε θα σε κρατούσα θ΄άλλαζαν όλα αν δε σ΄αγαπούσα πια Τρέξε να γλιτώσεις τώρα τρέξε αν σε πιάσω μπορεί να νιώσεις πως η αγάπη δυναμώνει κι έχει δύναμη που σκοτώνει τώρα τρέξε αν φοβάσαι απ΄τον έρωτα πιο μακριά,πιο μακριά Τρέξε από μένα πιο μακριά... |
|
|
|
|
|
|
#180 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=paFkS5cafLk | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο