|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#81 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ρε Γιαννάκη Πλούταρχε είσαι μεγάλος κλ@ψομούνης... Από τα 5 τραγούδια σου κλαις στα 6,χαρούμενη νότα ακούγεται μόνο κατά λάθος να πούμε...
ΑΛΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΡΕ! Δώωωωωωωωσεεεε: Έλα Έστω και μέσα στ' όνειρό μου χτύπημα στο τηλέφωνό μου Έστω σαν θύμηση πικρή Έλα Έστω σαν ζάλη στο πιοτό μου φοβάμαι για τον εαυτό μου όσοι αγαπούν νιώθουν μικροί Έλα Μια τελευταία χάρη κάνε ήμουν δικός σου όσο να 'ναι δεν ήμουν ένας αριθμός Έλα Τρέμω τη νύχτα πού 'μαι μόνος έγινε θάλασσα ο πόνος κι η απουσία σου βαθύς γκρεμός Έλααααα λέμε!!! Έλα την τύχη μου!!! Και κάτι ακόμα πιό κλαψιάρικο για να γουστάρει και ο TALOS, αφιερωμένο ρε φίλε.. Σ' αγαπώ θα πει σου αφήνω στο λαιμό τα χείλη μου σαν λάφυρο ακριβό σαν μυστικό σου ανοίγω το κορμί μου Σ' αγαπώ θα πει σου δίνω το κλειδί της καρδιάς να μπαίνεις μια ζωή μα φεύγοντας μου κλέβεις την ψυχή μου Δώσ' μου πίσω την καρδιά μου δώσ' μου πίσω την καρδιά να την πιάσω να τη σκίσω σε κομμάτια μια φορά να μη σ' αγαπάω πια Δώσ' μου πίσω την καρδιά μου να τη ρίξω στη φωτιά να μην έχω πια Σ' αγαπώ θα πει σου βάζω στη ματιά δυο δειλινά δυο κύματα αλμυρά δυο σύννεφα, κι ότι είδα στη ζωή μου Σ' αγαπώ κι εσύ τα παίρνεις όλα αυτά τα κρατάς ξοδεύεις δυο φιλιά και φεύγοντας μου κλέβεις την ψυχή μου Δώσ' μου πίσω την καρδιά μου δώσ' μου πίσω την καρδιά να την πιάσω να τη σκίσω σε κομμάτια μια φορά να μη σ' αγαπάω πια Δώσ' μου πίσω την καρδιά μου να τη ρίξω στη φωτιά να μην έχω πια Να μην έχω πια Και ερωτώ: Έχει πάτο το πηγάδι ή θα συνεχιστεί η ελεύθερη πτώση επ' άπειρον; |
|
|
|
|
|
|
#82 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Α ρε θέλω να μπεις να διαβάσεις τα μεταμεσονύκτια ουρλιαχτά σου όταν θα είσαι μεροκαματιάρης, παντρεμένος με παιδί. Αυτό μόνο. Τέλλλος.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#83 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Αλλά δεν απαντάς... Έχει πάτο το πηγάδι ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#84 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΩ
ΚΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΟΝΩ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ, ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΩ ΛΑΜΠΗ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ ΟΙΚΟΔΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΤΣΗ...ΑΣΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ |
|
|
|
|
|
|
#87 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Με τι καρδιά
Στίχοι: Αλέξης Σέρκος Μουσική: Αλέξης Σέρκος Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πλούταρχος Άδειασες το σπίτι μας και μόνος μου κοιτάζω τους άδειους τοίχους γύρω μου και νιώθω να βουλιάζω όλες οι αναμνήσεις μας στριμώχτηκάν στ΄ αμάξι μαζι με τις βαλίτσες σου κι αυτά που μου 'χες τάξει μια φορα Με τι καρδιά να σ' αποχωριστώ αντίο να σου πώ και να ξεχάσω αφου εσύ είσαι η ίδια μου η ζωή δεν έχω τίποτα στο κόσμο αν σε χάσω Με τι καρδια για τελευταία μου φορα να σ΄αγκαλιάσω Χιλιάδες συναισθήματα μοιράσαμε στα δύο δικό μου ήταν το μείνε εδώ δικό σου το αντίο τώρα στο άδειο πάτωμα μόνος έχω κάτσει να καταλάβω προσπαθώ πώς άλλαξαν τα πάντα ξαφνικά |
|
|
|
|
|
|
#88 (permalink) |
|
![]() |
Ήταν που δεν σου άρεσε το cd,ε???
![]() ![]() Δώσε ρε Γιαννάκη... Όλα ήταν ψέμματα Στίχοι: Αλέξης Σέρκος Μουσική: Αλέξης Σέρκος Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Πλούταρχος Πάνω σου στηρίχτηκα και ανοίχτηκα θυμάμαι ονειρευόσουνα μια ζωή με μένα τώρα απ΄ τα μάτια μου τρέχουν τα κομμάτια μου που βλέπω την αγάπη μας να ζεί στα πεταμένα Γιατί όλα ήταν ψέμματα τόσες χιλιάδες ψέμματα ήταν η αγάπη σου λόγια απ΄ τα μεγάλα κι εγώ που σ΄εμπιστεύτηκα τώρα μόνος βρέθηκα στη θάλασσα που σου ΄δωσα η αγάπη σου μια στάλα Έλεγαν ταιριαζουνε σαν δυό σταγόνες μοιάζουνε κοίτα πως του φέρεται πώς τον αγαπάει Κι ύστερα δεν μίλησες πικρά με γλυκοφίλησες κι είπες οτι η σχέση μας σε αδιέξοδο πως πάει Γιατί όλα ήταν ψέμματα τόσες χιλιάδες ψέμματα ήταν η αγάπη σου λόγια απ΄ τα μεγάλα κι εγώ που σ΄εμπιστεύτηκα τώρα μόνος βρέθηκα στη θάλασσα που σου ΄δωσα η αγάπη σου μια στάλα Και όχι... Το πηγάδι δεν έχει πάτο! |
|
|
|
|
|
|
#89 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
''Παει λιγος καιρος'' δεν ειναι ειπαμε.Κι ουτε προκειται να υπαρξει. Αλλα το χερακι μου το σπρωχνεις...
Μόνος μου Στίχοι: Ελένη Ζιώγα Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Μόνος μου, μόνος μου ένα τραγούδι μόνος μου παράξενο θα πω ένα κρυφό μου στίχο Μόνος μου, μόνος μου τις νότες βάζει ο πόνος μου και κλέβω το ρυθμό απ' της καρδιάς τον ήχο Να 'ταν η αγάπη σαν νερό που δεν τελειώνει όλες οι θάλασσες μαζί να 'ταν η αγάπη τόσο απλό να δυναμώνει όπως το φως που φέρνει ο ήλιος όταν βγει Να 'ταν η αγάπη ένα όνειρο που πιάνει και θα κρατήσει μια ζωή να 'ταν η αγάπη ο μόνος λόγος να μας κάνει ν' αγαπηθούμε απ' την αρχή Μόνος μου, μόνος μου χωρίς εσένα, μόνος μου δεν ξέρω πια τι ζω δεν ξέρω πού ανήκω Μόνος μου, μόνος μου άδειος μπροστά ο δρόμος μου το βλέμμα στο κενό κι η πλάτη μου στον τοίχο Να 'ταν η αγάπη σαν νερό που δεν τελειώνει όλες οι θάλασσες μαζί να 'ταν η αγάπη τόσο απλό να δυναμώνει όπως το φως που φέρνει ο ήλιος όταν βγει Να 'ταν η αγάπη ένα όνειρο που πιάνει και θα κρατήσει μια ζωή να 'ταν η αγάπη ο μόνος λόγος να μας κάνει ν' αγαπηθούμε απ' την αρχή |
|
|
|
|
|
|
#90 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Καιρός να φύγω
Πρώτη εκτέλεση: Νίκος ΜακρόπουλοςΚαιρός να φύγω τα πήρες όλα έχει περάσει για μας η ώρα κρατώ μονάχα δυο αναμνήσεις που μ'αγαπόύσες πριν με ραγίσεις Καιρός να φύγω δε το αντέχω τον εαυτό μου να καταστρέφω μου'χει στοιχίσει αυτή η αγάπη για μ'ενα πρέπει να κάνω κ'ατι Δε πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω θα φύγω μακριά σου από τα ψέμματά σου δε πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω όσο και να σ'αγαπάω πάλι πίσω δε γυρνάω Καιρός να φύγω τα πήρες όλα δε την αντέχω αυτή την μπόρα στον ουρανό μας βροχή και πόνος είναιι καλύτερα να μείνω μόνος Καιρός να φύγω να ησυχάσω και τις στιγμές μας να ξεπεράσω ξέρω η καρδιά μου θα σε ζητήσει όμως δεν έχω άλλη λύση Δεν πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω θα φύγω μακριά σου από τα ψέμματά σου δε πρέπει να μείνω γιατί κοντά σου σβήνω όσο και να σ'αγαπάω πάλι πίσω δε γυρνάω |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:18.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο