|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στη Ζιμπάμπουε ζει μια φυλή ιθαγενών, τα μέλη της οποίας έχουν μόνο 2 δάχτυλα σε κάθε τους πόδι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
26-7-2007 Δήλωση:
Παράθεση:
ΤΑΛΕ τι έγινε παλικάρι μου Αλλάξανε τα κόζα Έμεινε το μυαλό μας στα Βόρεια![]() Ήρθε και το φθινόπωρο τώρα και θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά... ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΘΟΣ? Την τύχη μου τη μπυρόβια πάλι... Κι αυτή που πρέπει όποτε της έρθει. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΕΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ! Με το ίδιο μακό Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Αντώνης Μιτζέλος Πρώτη εκτέλεση: Ελευθερία Αρβανιτάκη Άλλες ερμηνείες: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Με το ίδιο μακό και με κέφι κακό φύγαν μέρες Το φεγγάρι απ' τη μια και του κόσμου η ζημιά βάλαν βέρες Τι θα κάνεις εσύ είναι εννιά και μισή τον καπνό μου φυσάω Και προτού να λουστώ σταυρουδάκι Χριστό μες στα δόντια μασάω Κι όλο εσένα θέλω μόνο για κανέναν δεν σηκώνω τώρα πια το ακουστικό Μόνο εσένα και είμαι εντάξει το ταβάνι έχει πετάξει δυο φωτιές στον ουρανό Σε χρειάζομαι και το καινούργιο παρκέ με το πόδι πληγώνω Σου φυλάω μουσικές στο ταξίδι να καις μες στο χρόνο Τι θα κάνεις λοιπόν το κομμένο Depon κυνηγάω στο σεντόνι Και προτού να το πιω σαν δεσμός με σκορπιό λογαριάζονται οι πόνοι | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
![]() |
![]() ![]() Καλά από αύριο θα σου πω εγώ ποιός το αφήνει και ποιός όχι! Ξαναρχίζει η κατρακύλα λέμεε!! Οι τουρίστριες έφυγαν το johnie walker έρχεται... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
![]() |
Επιστροφή στην κατρακύλα μετά την σημερινή επιστροφή στο στέκι στην Πλάκα απόψε... Ταλέ αύριο τελευταία ευκαιρία για κρασά,μετά την κάνω... Δεν θέλω μ@λ@κίες...
Πάαααμε... Κάτι μου είχες πει στα ξαφνικά ένα απόγευμα για το ζεϊμπέκικο,δεν τα ξεχνάω αυτά εγώ... Πού να 'βρω ένα ζεϊμπέκικο Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος Μουσική: Γιάννης Σπανός Πρώτη εκτέλεση: Μανώλης Μητσιάς Πού να 'βρω ένα ζεϊμπέκικο για να σου τραγουδήσω κορίτσι μου, αστέρι μου αγέρι πελαγίσιο, πού να 'βρω ένα ζεϊμπέκικο; Πού να 'βρω ένα ζεϊμπέκικο για να σου το χορέψω και την καρδιά σου μάτια μου να σου την ξανακλέψω πού να 'βρω ένα ζεϊμπέκικο; Πού να 'βρω ένα ζεϊμπέκικο γι' ανάρριχτα σακάκια εγώ νταής στις βόλτες μου κι εσύ στα παλαμάκια πού να 'βρω ένα ζεϊμπέκικο; Εδώ πρέπει να επισημάνω πως ΔΕΝ ΤΙΜΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕYΟΥΝ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ Σταματήστε αυτή την φαρσοκομωδία όσο είναι καιρός... |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 03-08-2007 στις 02:19. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
![]() |
Αφιερωμένο παντού αυτό το έπος...
Αλοίμονο... http://www.youtube.com/watch?v=CIASIEI2BSg Δυο νύχτες ανταμώσανε πάνω στα δάκρυα μου η νύχτα που σε γνώρισα κι η νύχτα που χωρίζουμε και κλαιν τα όνειρα μου, θα πνίξουν τη καρδιά μου Χωρίς την αγάπη σου θα ήμουνα μόνος η πίκρα θα μ’ έπνιγε, το δάκρυ, ο πόνος εσύ με οδήγησες στη γη στην ελπίδα του κόσμου το νόημα στα μάτια σου είδα Αλοίμονο σ’ αυτούς που δεν αγάπησαν αλοίμονο, αλοίμονο, αλοίμονο αλοίμονο σ’ αυτούς που δε δακρύσανε ζωή την ομορφιά σου δε γνωρίσανε ζωή την ομορφιά σου δε γνωρίσανε Η νύχτα απλώθηκε παντού, ειν’ το τραγούδι τ’ ουρανού νύχτα βαθιά, πολύ βαθιά μες την ψυχή μου με σκέπασε η ερημιά, μια θλίψη και μια παγωνιά γιατί να φύγεις ξαφνικά απ’ τη ζωή μου θέλω απόψε να σου γράψω μα φοβάμαι μήπως κλάψω με κουράσανε τα δάκρυα κι οι λυγμοί τα παράθυρά μου κλείνω πάλι μόνος μου θα μείνω θα με πνίξουν πάλι απόψε οι στεναγμοί |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
βεβαια,σε χαλαει το βιντεο κλιπ αλλα τι να κανουμε,,ποτε δεν θα μπορεσουμε να τα εχουμε ολα ![]() | |
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=g0hqOc-09iU Και μπόνους οι παρακάτω στίχοι γιατί βιντεάκι δεν υπάρχει... Πες μου που πουλάν καρδιές-Δημήτρης Μητροπάνος (Μουσική/Στίχοι: Μουσαφίρης Τάκης) Πες μου που πουλάν καρδιές να σου πάρω μια πες μου που πουλάν χαρές να σου πάρω δυο Πες μου που πουλάν ψυχές να σου πάρω μια που πουλάν αητών φτερά να σου πάρω δυο θέλω να'χεις δυο καρδιές ν'αγαπάς διπλά το κόσμο θέλω να'χεις δυο ψυχές γιομάτες ναναι διόσμο θέλω να'σαι αετός Πες μου που πουλάν καρδιές να σου πάρω μια πες μου που πουλάν ψυχές να σου πάρω δυο Που πουλάν τις κυριακές τις γιορτές τις σχόλες πες μου που πουλάν χαρές να στις πάρω όλες Θέλω να'σαι αετός στα ψηλά να πας λημέρια το κρασί σου ήλιου φως και να κερνάς τ'αστέρια θέλω να'σαι αετός | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Κι έχεις τον τρόπο
Στίχοι: Γιάννης Μπαγουλής Μουσική: Χριστόφορος Γερμενής Πρώτη εκτέλεση: Γιάννης Σαββιδάκης Ανάμεσα στο γέλιο και στο δάκρυ έμαθα την αγάπη σου να ζω κρατιέμαι απ' του ονείρου μου την άκρη κι έξω από την αλήθεια μέσα στα παραμύθια σου πετώ Κι έχεις τον τρόπο να με τρελαίνεις να με σκοτώνεις να μ' ανασταίνεις και σαν σκιά σ' ότι κι αν κάνεις μαζί με παίρνεις Kι έχεις τον τρόπο να με τρελαίνεις να με σκοτώνεις να μ' ανασταίνεις και σαν μωρό στις αμαρτίες σου σ' ακολουθώ Τη μια βλέπω σωστά την άλλη λάθος και πέφτω απ' τη λύπη στη χαρά η φυλακή μου έγινε το πάθος η δύναμή μου όλη χάνεται στη δική σου αγκαλιά |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:04.

Αλλάξανε τα κόζα

cker,burn
Υβριδικός τρόπος