![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Χρόνη γερά,μη τους ακούς! |
Κι αν δεν έχω καθόλου μυαλόοοοοοοοοοοοοοο,ρε Γιωτούλα το πήρες κι αυτό.
Κι αν δεν έχω καθόλου λεφτάαααααααααααααα,ρε Γιωτούλα θα τα πάρεις(μακάρι)κι αυτά. Είναι ένα χόρτο μαγικό,δώστε μου λίγο για να πιώ,την Γιώτα μου να ονειρευτώ και να φωνάξω ως τον θεό! Γιώτα μου σε αγαπώ,σε αγαπώ, σαν ηρωίνη σαν σκληρό ναρκωτικό,σαν το χασίς το isd,για σένα Γιώτα μαστουρώνει ολη η γη,όλη η γη! Γιώτα μου,Γιώτα μου,σε αγαπώ,σε αγαπώ,όπου κι αν παίζεις πάντα θα σ΄ακολουθώ!Σ΄ακολουθώ,Γιώτ α εδώ,Γιώτα εδώ,Γιώτα εκεί,Γιώτα εκεί, όπου κι αν παίζεις πάντα θα μαστε μαζί,πάντα μαζί! ;D;D;D |
Ετσι αγαπαει ο καλιθεας!!;p
|
Παράθεση:
|
Γιατί με καις πιό πολύ κι από τον καύσωνα! (Το γραφικόμετρο έσπασε...) |
Παράθεση:
Παντως μπραβο! Εξυπνα και τα δυο:clap: |
And so it is Just like you said it would be Life goes easy on me Most of the time And so it is The shorter story No love, no glory No hero in her sky I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off you I can't take my eyes... And so it is Just like you said it should be We'll both forget the breeze Most of the time And so it is The colder water The blower's daughter The pupil in denial I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off of you I can't take my eyes off you I can't take my eyes off you I can't take my eyes... Did I say that I loathe you? Did I say that I want to Leave it all behind? I can't take my mind off of you I can't take my mind off you I can't take my mind off of you I can't take my mind off you I can't take my mind off you I can't take my mind... My mind...my mind... 'Til I find somebody new Ααααααχχχχχ......:paranoid: |
Φοβερό κομματάκι...
|
Κόσμημα της λύπης Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Βιάστηκα τόσο να επενδύσω Πάνω στο πρώτο μας λεπτό Πρόλαβα εγώ να σ' αγαπήσω Μέχρι και πόνο να αισθανθώ Πρόλαβα εγώ να σ' αγαπήσω Μέχρι και πόνο να αισθανθώ Δείξε μου πώς να σ' αποκτήσω Κάνε το δύσκολο απλό Μπορώ πια και μόνος να ζω Δίχως έρωτες και μια ζεστή αγκαλιά Μπορώ μα σε θέλω πολύ Πιο πολύ από κάθε φορά Κάθε ωραίο όταν λείπεις Σε μένα φαίνεται φτηνό Είσαι ένα κόσμημα της λύπης Που μοιάζει να' ναι αληθινό Είσαι ένα κόσμημα της λύπης Που μοιάζει να' ναι αληθινό Όμως σε μένα δεν ανήκεις Και σου ανήκω τώρα εγώ Όπως λέει και μια ψυχή ο άνθρωπος έχει ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ και τι μου λετε εσεις για media και ΟΤΕ και ΔΕΗ. ΤΕΛΟΣ!! |
Το σ' αγαπώ http://www.stixoi.info/skin/images/flags/english.gif http://www.stixoi.info/skin/images/flags/serbian.gif http://www.stixoi.info/skin/images/misc/back2.gif Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη Μουσική: Μιχάλης Χατζηγιάννης Πρώτη εκτέλεση: Μιχάλης Χατζηγιάννης Ήμουνα μικρός για τόσα αινίγματα, και όμως τα απάντησα μωρό μου, έκανα με σένα τόσα ανοίγματα, τώρα έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Σου ριξα τα δίχτυα μα δεν πιάστηκες, Ξέρεις να ξεφεύγεις απ' το θέμα, Ίσως έχεις δίκιο που φυλάχτηκες, Απ' το σ' αγαπώ και από μένα. Είναι επικίνδυνα εδώ, Γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Κι άλλο αν μείνεις θα δεθώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Το σ' αγαπώ, το σ' αγαπώ. Σου δωσα τα πάντα κι όμως στάθηκες, Σ' όλα αυτά που μου κρατάς κρυμμένα, Ίσως έχεις δίκιο που αντιστάθηκες, Και στο σ' αγαπώ, μα και σε μένα. Είναι επικίνδυνα εδώ, Γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Κι άλλο μείνεις θα δεθώ, γι' αυτό καλύτερα που φεύγεις, Χρόνια προσπαθώ, αυτό που χρόνια αποφεύγεις, Το σ' αγαπώ, το σ' αγαπώ. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:34. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin