|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Γη αυξάνει το βάρος της (καθημερινά) κατά 100 τόνους λόγω της πτώσης αστρικής σκόνης στην επιφάνειά της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#31 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ναι, βαδίζει και παραμιλά..
|
|
|
|
|
|
|
#32 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Το γατόνι ήταν,είναι και θα είναι μια χαρά! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ!!!
Ταλέ δεν σε τιμεί το βίντεο,μόνο αυτό,τέλος! |
|
|
|
|
|
|
#33 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Γραφικέ ψιψίνο, ελπίζω το forum να είναι online μετά από καμιά δεκαριά χρόνια να βλέπεις τις φαιδρότητες σου και να λες "τι μλκς ήμουν". Αυτό μόνο. Τέλος.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Χωρίς σχόλια... |
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Σ' ακολουθώ
Στίχοι: Σπύρος Γιατράς Μουσική: Αλέκος Χρυσοβέργης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Μη μου ζητάς να σε κρίνω δικαστής σου να γίνω δεν μπορώ, σ' αγαπώ. Στις αμαρτίες σου πάσο κάνω να μη σε χάσω και πεθάνω κι εγώ. Μη με σκορπίζεις σαν χώμα μου στεγνώνεις το στόμα και με κόβεις στα δυο. Δώσ' μου τις τύψεις σου τώρα και μαζί μου προχώρα όλα στα συγχωρώ. Σ' ακολουθώ μέχρι την κόλαση κι αν πας κι αν κάποιες νύχτες με ξεχνάς μου φτάνει που ξαναγυρνάς και το πρωΐ δεν μου μιλάς. Μη μου ζητάς εξηγήσεις την καρδιά σου ν' αφήσεις για να δει καθαρά. Τις αμαρτίες σου σβήσε την παρένθεση κλείσε όλα είναι απλά. Μη με σκορπίζεις σαν χώμα μου στεγνώνεις το στόμα και με κόβεις στα δύο. Δώσ' μου τις τύψεις σου τώρα και μαζί μου προχώρα όλα στα συγχωρώ. Σ' ακολουθώ μέχρι την κόλαση κι αν πας κι αν κάποιες νύχτες με ξεχνάς μου φτάνει που ξαναγυρνάς και το πρωΐ δεν μου μιλάς. |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Ξυραφάκι κανείς ;;
|
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
In Trance - Scorpions ![]() I wake up in the morning and the sun begins to shine the day did sneak up on the night I see your face and I see myself and I get a little taste of life I try to stand it for a while But I'm in a trance Hey baby tell me can't you hear me calling I'm in a trance I take too much in the Saturday night Hey... Hey Hey baby tell me can't you hear me calling I'm in a trance I wanna try to stop this life I feel so sad I'm feeling down On the radio the music plays I'm in love with her and I feel fine I close my eyes I think today is getting better with a sip of wine and I can stand it for a while When I'm in a trance Hey baby tell me can't you hear me calling I'm in a trance I take too much in the Saturday night Hey... Hey Hey baby tell me can't you hear me calling I'm in a trance I wanna try to stop this life I'm in a trance Hey baby tell me can't you hear me caling I'm in a trance I take too much in the Saturday night Hey...Hey Hey baby tell me can't you hear me calling I'm in a trance I wanna try to stop this life |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:20.

Αλλά μ' αρέσει και τα κάνω τώρα που μπορώ,τεΛΛΛΛΛος!!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο