|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο ελέφαντας δεν φοβάται τα ποντίκια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Να κοιμηθούμε αγκαλιά Στίχοι: Γιώργος Κλεφτογιώργος Μουσική: Σοφία Βόσσου Πρώτη εκτέλεση: Βασίλης Παπακωνσταντίνου Πάλι μέτρησα τ΄αστέρια κι όμως κάποια λείπουνε μόνο τα δικά σου χέρια δε μ΄ εγκαταλείπουνε πώς μ΄αρέσουν τα μαλλιά σου στη βροχή να βρέχονται τα φεγγάρια στο κορμί σου να πηγαινοέρχονται Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας Τα φιλιά σου στο λαιμό μου μοιάζουνε με θαύματα σαν τριαντάφυλλα που ανοίγουν πριν απ΄τα χαράματα στων ματιών σου το γαλάζιο έριξα τα δίχτυα μου στις δικές σου παραλίες θέλω τα ξενύχτια μου Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας και στων φιλιών τη μουσική ρυθμό να δίνει η καρδιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά να μπερδευτούν τα όνειρά μας για μια ολόκληρη ζωή να είναι η βραδιά δικιά μας Να κοιμηθούμε αγκαλιά... |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
![]() |
Το ρεφραίν απλά και όμορφα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
Ένα δάκρυ Στίχοι: Σπύρος Γιατράς Μουσική: Αλέκος Χρυσοβέργης & Ειρήνη Χρυσοβέργη Πρώτη εκτέλεση: Κατερίνα Στανίση Άλλες ερμηνείες: Κέλλυ Κελεκίδου Έκανα λάθος, έπεσα έξω όμως κοντά του θέλω να τρέξω. Αν όμως κάνει πως δεν με ξέρει φέρτε φαρμάκι, φέρτε μαχαίρι. Αν ήσουν ένα δάκρυ μου δεν θα 'κλαιγα ποτέ να μη σε χάσω. Αν ήσουν αμαρτία μου συγγνώμη δεν ζητάω απ' το Θεό. Τη νύχτα που ενωθήκαμε μπορούσα και στην κόλαση να φτάσω, κι ας ήμουν ένας έρωτας που κράτησε για σένα ένα λεπτό. Έκανα σφάλμα κι αυτό με λιώνει τις μαύρες νύχτες που είμαι μόνη. Θέλω να πάω να του μιλήσω να του φωνάξω "γύρισε πίσω". |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΕ ΓΑΤΟΝΙ!!!
Στο άλλες ερμηνείες γράψε και τη Βάσω Χατζή την υπερφωνάρα!!! |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
![]() |
Ευγενική προσφορά του κύριου Βο σε ερμηνεία Νότη σε όσους γουστάρουν τις όμορφες ψευδαισθήσεις (δηλαδή σε όλους...).
Ψάξτε βρείτε το (κατα προτίμηση την live εκτέλεση). Το ομορφότερο ψέμα Στίχοι: Νίκος Γρίτσης Μουσική: Βο Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Δεν έχει νόημα δεν έχει σημασία μα ήδη νιώθω την δική σου απουσία τις άμυνές μου προσπαθώ να ετοιμάσω απόψε είναι το απόβραδο που θα σε χάσω Απόψε είναι η ευθεία η τελική και της αγάπης μας το νήμα θα κοπεί η τελευταία μας πέφτει αυλαία μας Πες μου το ομορφότερο ψέμα πως ο έρωτας δεν έχει τέρμα πεσ΄το σε παρακαλώ είναι για καλό Πες μου το ομορφότερο ψέμα μ΄όνειρα και λόγια ψεύτικα μια ζωή πορεύτηκα Το μόνο πράγμα που΄χει κάποια σημασία είναι στο τέλος να΄χει λίγη φαντασία να μην το κάνεις τραγωδία στο φινάλε κάτι ωραίο στον επίλογο του έργου βάλε Απόψε είναι η ευθεία η τελική και της αγάπης μας το νήμα θα κοπεί η τελευταία μας πέφτει αυλαία μας Πες μου το ομορφότερο ψέμα πως ο έρωτας δεν έχει τέρμα πεσ΄το σε παρακαλώ είναι για καλό Πες μου το ομορφότερο ψέμα μ΄όνειρα και λόγια ψεύτικα μια ζωή πορεύτηκα |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Το σώμα που ζητάς Το πήρε ο Βοριάς Και έγινε αγέρας Της σκοτεινής ημέρας Και στάχτη μιας φωτιάς Στα χέρια σου κρατάς Μια σφαίρα και ρωτάς Κοιτάς μες το γυαλί της Τι γράφει ο διαβήτης Στο χάρτη της καρδιάς Πονάς το ξέρω πως πονάς Μα πρέπει να ξεχνάς και μόνη σου να ζεις. Διψάς για έρωτα διψάς μα κείνος π' αγαπάς σου έφυγε νωρίς. Το σώμα που ζητάς Το πήρε ο Βοριάς Και έγινε αγέρας Της σκοτεινής ημέρας Και στάχτη μιας φωτιάς Πονάς το ξέρω πως πονάς Το σώμα που ζητάς... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
![]() |
Από τη συναυλία του Νότη στο Λονδίνο. Αφιερωμένο σε μια ψυχή που είναι εκεί πέρα...
Δεν θέλω να 'ρθεις καλά είμαι εδώ... Για μένα Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης Μουσική: Γιώργος Μουκίδης Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Σ' είδα στον ύπνο μου χθες βράδυ και ήσουνα σαν ζωγραφιά Αυτές που κάνουν τα παιδιά και μίλαγες μέσ' στο σκοτάδι Μου 'πες μου έλειψες και μένα και ήτανε σαν μαχαιριά Ρώτησες τάχα τι να έχουν τα μάτια μου κι είναι υγρά Δεν κλαίω για σένα και για κανένα δε θέλω να 'ρθεις Καλά είμαι εδώ δεν κλαίω για σένα και για κανένα Κλαίω για μένα που σ' αγαπώ Το πρόσωπό σου δε γελάει Έχεις στο όνειρο χαθεί Αυτή η αγάπη τυραννάει και ακόμα αντέχει, ακόμα ζει Αργεί να ξημερώσει η μέρα και εμείς δεν είμαστε μαζί Αυτή η αγάπη να θυμάσαι μόνο στα όνειρα θα ζει Δεν κλαίω για σένα και για κανένα δε θέλω να 'ρθεις Καλά είμαι εδώ δεν κλαίω για σένα και για κανένα Κλαίω για μένα που σ' αγαπώ |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
![]() |
Είναι η σκέψη μου τρελή Στίχοι: Μιχάλης Τουτουντζής Μουσική: Αντώνης Ρεπάνης Πρώτη εκτέλεση: Αντώνης Ρεπάνης Άλλες ερμηνείες: Νότης Σφακιανάκης Στα σκαλοπάτια μου ακούω τα βήματα της, νιώθω κοντά μου την ανάσα, την φωτιά της. Μα είναι η σκέψη μου τρελή, μα είναι η σκέψη μου τρελή έξω ξημέρωσε κι ακόμα να φανεί. Δεν τον χωράει τον καημό του χωρισμού, η κάμαρα μου περπάτησα να ξεχαστώ μα η οπτασία της ερχότανε μπροστά μου. Στην παραζάλη μου μεθώ απ' τα φιλιά της νιώθω πως βρίσκομαι ξανά στην αγκαλιά της. Μα είναι η σκέψη μου τρελή, μα είναι η σκέψη μου τρελή έξω ξημέρωσε κι ακόμα να φανεί. Δεν τον χωράει τον καημό του χωρισμού, η κάμαρα μου Περπάτησα να ξεχαστώ μα η οπτασία της ερχότανε μπροστά μου. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΟΥ
ΦΤΙΑΞΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΚΛΩΝΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ Στο νησί του χρόνου Ζω με δανεικά ηλιοβασιλέματα... Να δούμε το πότε (άσε δε το πώς) θα τα ξεπληρώσω. (αντεγραμμένα απο αυθεντικό τετράδιο Λυκείου) |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:00.

Υβριδικός τρόπος