|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το άγαλμα ενός ανθρώπου πάνω σε άλογο όπου το άλογο έχει και τα δυο μπροστινά του πόδια στον αέρα, σημαίνει πως αυτός πέθανε στη μάχη. Εάν το άλογο έχει το ένα μπροστινό πόδι στον αέρα, τότε ο άνθρωπος πέθανε από τραύματα που υπέστη στην μάχη. Εάν το άλογο έχει και τα 4 πόδια στη γη, τότε το άτομο είχε φυσικό θάνατο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#121 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ας γελάσω τρις...
![]() ![]() ![]() Αφού ρε ανυπαρκτίδη σε λίγο καιρό πάλι θα την πατήσεις την μπανανόφλουδα και θα λες τα γνωστά! Και μετά θα σηκωθείς και θα ψάχνεις την ίδια μπανανόφλουδα να την ξαναπατήσεις! Κύκλοι είναι ρεεεεε! Κλείνει ο ένας και μετά από λίγο καιρό ανοίγει ο επόμενος! |
|
|
|
|
|
|
#122 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#123 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
...ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΝΟ, ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΝΟ
ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΟΝΑ ΜΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΡΟΥΦΑΝ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΑΡΓΑ ΚΙ ΑΛΛΩΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΝ ΛΑΙΜΑΡΓΑ... |
|
|
|
|
|
|
#124 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
περαστικά
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#125 (permalink) | ||
|
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() Έχει ο καιρός γυρίσματα... ![]() ![]() ![]() Αλλά τόσο σύντομα??? Έλα,πάμε... http://www.youtube.com/watch?v=G9w2QUAjgEA The Calling - Wherever You Will Go So lately been wondering Who will be there to take my place When I'm gone, you'll need love To light the shadows on your face If a greater wave shall fall It'll fall upon us all With those dreams that are set in stone Could you make it on your own If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go And maybe I'll find out A way to make it back someday To watch you, to guide you Through the darkest of your days If a greater wave shall fall And fall upon us all Then I hope there's someone out there Who can bring me back to you If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go Run away with my heart Run away with my heart Run away with my heart I know now just quite how My life and love might still go on In your heart, in your mind I'll stay with you for all of time If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go If I could turn back time If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go If I could make you mine If I could, then I would I'll go wherever you will go Way up high, or down low I'll go wherever you will go | ||
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 17-09-2007 στις 19:21. |
|||
|
|
|
|
|
#126 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
χαλαρωσε φιλαρακι και μη προτρεχεις
![]() |
|
|
|
|
|
|
#127 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ολη η αληθεια σ ενα κομματι
http://http://www.youtube.com/watch?v=21WE1XmxYDs |
|
|
|
|
|
|
#128 (permalink) |
|
![]() |
Μια βραδιά στου Τζιλιμπάκη
Στίχοι: Έτσι Ντε Μουσική: Χάρης&Πάνος Κατσιμίχας Πρώτη εκτέλεση: Έτσι Ντε Οψές απού 'πινα ρακές με κάποιο σύντεκνό μου γαέρνω, θωρώ πίσω μου δυο μάθια, δυο ματάκια γιαγέρνω στο δικό μου "Σηφάκη, είν' ομορφούλα!" "Κι αμ' ίντα;" μ' αποκραίνει κι ετσά αρχίσαν ούλα Τότες εγώ εξάμωσα για να τη μαγνητίξω τέθοια 'ναι χούγια ζόρικα που κάμουν στη Σητεία μα το Θεό σας λέγω, δε κάμαμε χαΐρι δε μου 'δινε καμία, διάλε τη σημασία Όπως καλά γροικάτε το κιαολιάς δε με φελούσε αλλά εγώ ξακλούθαγα να τη θωρώ του κάκου ο σύντεκνος μουρμούραγε: "Μανούσο, σου μιλάω Για πες μου ίντ' απόκαμες;" "Πράμα" του απαντάω Σε μια στιγμή τα μάθια τζη στραφαίναν πέρα δώθε και τα δικά μου απάντηξαν σαν κάτι να ζητούσε ταράχτηκα κι εθάρρουνα: "Θε μου, εμένανε ξανοίγει" όμως εκείνη ζήτουνε να πάει ν' αποπατήσει Διάλε, τσ' αποθαμένους τζη και θα με κουζουλάνει για λόγου τζη απολείπομαι κι αυτή δε το κατέει Όφου, αεράκι να 'μουνα, καπνός από 'να μπάφο στο μπέτη τζη να χώνουμαι κι εκείνη ας μη με θέλει Διάλε, τσ' απολιμάρες τζη και θα με κουζουλάνει κατάρα απού τηνε θωρεί κι απού τηνε γυρεύει μ' ανάθεμά ντον πιότερο απού τηνε βατεύει κι απλώνει τζι χερούκλες του, τον πούστη θα τον σφάξω... Έλα, έλα, τον πούστη θα τον σφάξω ![]() |
|
|
|
|
|
|
#129 (permalink) |
|
![]() |
Και στα καπάκια έρχεται ο Κιάμος και λέει ΑΥΤΟ το τραγούδι....
Χτες με κάποιον είχα την κουβέντα σου ρώταγε τι κάνει αυτή η ψυχή και του εξηγούσα ένα απ' τα ταλέντα σου όποιος πριν σ' έχει λατρέψει σε μισεί Εύκολα, η καρδιά σου αλλάζει χέρια εύκολα η ευχή σου αλλάζει αστέρια εύκολα κι όταν πάρεις ό,τι θέλεις δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Εύκολα, το κορμί σου αλλάζει χάδι εύκολα θα σε σκότωνα ένα βράδυ εύκολα μα έχε χάρη που με πρόλαβες εσύ. Χτες περνούσα έξω απ' το σπίτι σου πέρσι τέτοια μέρα ήμουν εδώ ποιός να 'ναι το θύμα απόψε μες στο δύχτι σου πέρσι τέτοια μέρα ήμουν εγώ Εύκολα, η καρδιά σου αλλάζει χέρια εύκολα η ευχή σου αλλάζει αστέρια εύκολα κι όταν πάρεις ό,τι θέλεις δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις. Εύκολα, το κορμί σου αλλάζει χάδι εύκολα θα σε σκότωνα ένα βράδυ εύκολα μα έχε χάρη που με πρόλαβες εσύ. Γιατί ρε άνθρωπε? Γιατί δεν περιμένεις 3 βδομάδες να τελειώσει η εξεταστική να κυλιστούμε στα πατώματα με την ησυχία μας; Κουφάλα,τσάτσε της Heineken και της Κάιζερ! |
|
|
|
|
|
|
#130 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
http://http://www.youtube.com/watch?v=hjZoIxCx-HY
Where do I take this pain of mine I run but it stays right by my side So tear me open and pour me out There's things inside that scream and shout And the pain still hates me So hold me until it sleeps Just like the curse, just like the stray You feed it once and now it stays Now it stays So tear me open but beware There's things inside without a care And the dirt still stains me So wash me until I'm clean It grips you so hold me It stains you so hold me It hates you so hold me It holds you so hold me Until it sleeps So tell me why you've chosen me Don't want your grip, don't want your greed Don't want it I'll tear me open make you gone No more can you hurt anyone And the fear still shakes me So hold me, until it sleeps It grips you so hold me It stains you so hold me It hates you so hold me It holds you, holds you, holds you until it sleeps (x4) I Don't want it want it want it want it want it No So tear me open but beware There's things inside without a care And the dirt still stains me So wash me 'til I'm clean I'll tear me open make you gone No longer will you hurt anyone And the hate still shapes me So hold me until it sleeps (x5) |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:00.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο