![]() |
Απάντηση: Το στέκι των κατεστραμένων...
Εύκολα τουρίστριες.Πανεύκολα.
|
Παράθεση:
Άχρηστο κορμί Στίχοι: Σόφη Παππά Μουσική: Σόφη Παππά Πρώτη εκτέλεση: Νότης Σφακιανάκης Πού με πας πάλι βρήκες αφορμή που με πας πάλι άχρηστο κορμί Στα σκαλιά της να ξενυχτήσεις και συγνώμη να ζητήσεις να της πεις πως για όλα έφταιγες εσύ... Πού με πας κορμί μου απόψε που με πας το βήμα κόψε σαν τον υπνοβάτη στο γκρεμό που με πας γιατί με ρίχνεις κι άλλο δρόμο δε μου δείχνεις απ' το αδιέξοδο να βγώ Πού με πας κορμί μου απόψε πού με πας το βήμα κόψε ποιό τραγούδι φταίει ποιά πληγή; πού με πας γιατί με ρίχνεις κι άλλο δρόμο δε μου δείχνεις σου φωνάζω άχρηστο κορμί.. Πού με πας μες στη νύχτα στη βροχή πού με πας πάλι άχρηστο κορμί Να τη βλέπεις μέσα απ' το τζάμι το νερό πάνω σου ποτάμι να σε δέρνει να σε παγώνει κι εσύ εκεί |
ενα συγκαταβατικο χτυπημα στην αριστερη ωμοπλατη του γατονιου ο οποιος κρατησε την υποσχεση του για μη αναγνωρισιμο στεκι οταν γυρισω απ τις διακοπες. Συμπαθατε το το παιδι αλλα ποιος μπορει να ξεχασει τις σκληροκαρδες θεσεις του σε αναλογες περιπτωσεις άλλων!!!
Δε μπορω να ποσταρω στο στεκι μετα απο αυτα που ειδα στη Χαλκιδικη.Πρεπει να εξομολογηθω πρωτα! |
;D |
Δεν έχω που δεν έχω μυαλό αυτό την περίοδο,είμαι που είμαι στον κόσμο μου, έρχεται και με αποτελειώνει γ@μώ το σαδισμό της μέσα! :cry::cry:
Και μην κάνεις πως δεν ξέρεις τίποτα για το φόνο!! Και μόνο που με κοιτάς λιώνω Στίχοι: Τάκης Μουσαφίρης Μουσική: Τάκης Μουσαφίρης Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Σαρρής Άλλες ερμηνείες: Χαρούλα Αλεξίου || Γιώργος Γερολυμάτος Μάτια γλυκά μου, μάτια μου μάτια ηλεκτρισμένα, δώρο που έστειλ' ο Θεός μόνο για μένα. Μάτια γλυκά μου, μάτια μου αγαπημένα. Και μόνο που με κοιτάς λιώνω και μόνο που με κοιτάς. Και μόνο που με κοιτάς λιώνω, σκέψου να μ' αγαπάς. Μάτια γλυκά μου, μάτια μου μάτια μου λατρεμένα, φλόγα που καίει το σώμα μου κάθε σας βλέμμα. Μάτια γλυκά μου, μάτια μου μάτια θλιμμένα. Ένα πράγμα δεν θα ανεχτώ... Το "σε βλέπω φ...κά"! ΤΕΛΟΣ! |
26-7-2007 Δήλωση:
Παράθεση:
ΤΑΛΕ τι έγινε παλικάρι μου???? Αλλάξανε τα κόζα???? Έμεινε το μυαλό μας στα Βόρεια???? Ήρθε και το φθινόπωρο τώρα και θα καταστραφούμε ολοκληρωτικά... ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΑΘΟΣ? Την τύχη μου τη μπυρόβια πάλι... Κι αυτή που πρέπει όποτε της έρθει. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΕΣ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ! Με το ίδιο μακό Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου Μουσική: Αντώνης Μιτζέλος Πρώτη εκτέλεση: Ελευθερία Αρβανιτάκη Άλλες ερμηνείες: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Με το ίδιο μακό και με κέφι κακό φύγαν μέρες Το φεγγάρι απ' τη μια και του κόσμου η ζημιά βάλαν βέρες Τι θα κάνεις εσύ είναι εννιά και μισή τον καπνό μου φυσάω Και προτού να λουστώ σταυρουδάκι Χριστό μες στα δόντια μασάω Κι όλο εσένα θέλω μόνο για κανέναν δεν σηκώνω τώρα πια το ακουστικό Μόνο εσένα και είμαι εντάξει το ταβάνι έχει πετάξει δυο φωτιές στον ουρανό Σε χρειάζομαι και το καινούργιο παρκέ με το πόδι πληγώνω Σου φυλάω μουσικές στο ταξίδι να καις μες στο χρόνο Τι θα κάνεις λοιπόν το κομμένο Depon κυνηγάω στο σεντόνι Και προτού να το πιω σαν δεσμός με σκορπιό λογαριάζονται οι πόνοι |
Παράθεση:
|
Μέεεεεεεεχρι τότε...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.;D |
http://www.youtube.com/watch?v=j7B12vcldxk
Στη σκέψη της τρελής Στίχοι: Βαγγέλης Κορακάκης Μουσική: Βαγγέλης Κορακάκης Πρώτη εκτέλεση: Γεράσιμος Ανδρεάτος Πάλι κι αυτό το βράδυ κι αυτή τη νύχτα δεν μπορώ να κοιμηθώ ψάχνω μες στο σκοτάδι τα όνειρά μου τα χαμένα για να βρω Πάλι στη σκέψη της τρελής με βρήκε τ' άστρο της αυγής ξενυχτισμένο να σκέφτομαι τα μάτια της τα πονηρά τα χάδια της που με κατάντησαν παιδί δυστυχισμένο Πίνω και ξαναδίνω κι άλλη κατάρα στην αγάπη που ζητά μόνο μαζί με πόνο να με αφήνει κάθε βράδυ συντροφιά Πάλι στη σκέψη της τρελής με βρήκε τ' άστρο της αυγής ξενυχτισμένο να σκέφτομαι τα μάτια της τα πονηρά τα χάδια της που με κατάντησαν παιδί δυστυχισμένο Χάρη σε παλικάρι που αγαπάει ποιος θα δώσει να σωθεί χάδια στα κρύα βράδια και μια γωνίτσα στο φτωχό να ζεσταθεί Πάλι στη σκέψη της τρελής με βρήκε τ' άστρο της αυγής ξενυχτισμένο να σκέφτομαι τα μάτια της τα πονηρά τα χάδια της που με κατάντησαν παιδί δυστυχισμένο |
καθιστε ερωτευτειτε μαλακες. Θα το δειτε το εργακι.
Δεν υπαρχει τπτ ρεεεεεεε. Ενα ψεμα ειναι |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin