|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα γουρούνια δε μπορούν να κοιτάξουν ποτέ τον ουρανό. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#142 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Βρισκεις εισητ το αγοραζεις 15000 ευρω,χανει η λιβερπουλ στον τελικο παραιτειται ο μπενιτεθ παθαινουν εμφραγμα οι αμερικανοι ιδιοκτητες και διαλυεται η λιβερπουλ λογω χρεων
θελω να κοιμηθω 15 ωρες αλλα να ξυπνησω 7 το πρωι.Γινεται? |
|
|
|
|
|
#143 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Θέλω δύο κιλά παγωτό εδώ και τώρα. | |
|
|
|
|
|
|
#145 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
)Γυρνάς τον χρόνο και τρώτε 5 αυτή τη φορά. Θέλω αύριο το πρωί να βρω μια Άστον Μάρτιν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι μου και τα κλειδιά πάνω στο γραφείο μου. | |
|
|
|
|
|
|
#146 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
H Αστον Μαρτιν ειναι παρκαρισμενη, αλλα κι εκει παραμενει γιατι χανεις τα κλειδια και δεν εχεις δευτερα φυσικα!!Και για να μην ξεχασω, ειναι και παρανομα παρκαρισμενη και λιγο μετα την παιρνει κι ο γερανος για να ολοκληρωθει η ευτυχια σου!! Δε θελω Καρρα!! | |
|
|
|
|
|
|
#147 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Θέλω να έρθει ο Νότης Πάτρα να γουστάρω. Όλο κάτι Μαριάντες μας φέρνουν,έλεος... | |
|
|
|
|
|
|
#149 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#150 (permalink) | |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
Πέφτουνε τα δρακουλίνια πάνω σου,αλλά είναι τόση η δύναμη της βαρύτητας που σε χτυπάνε στο κεφάλι,δαγκώνεις τη γλώσσα σου και την κόβεις,με αποτέλεσμα να μη μπορείς να φας ούτε ένα δρακουλίνι!!! Θέλω να γίνει Καλοκαιρινό Φεστιβάλ με: BEATLES(με αναστημένο τον John Lennon), RAINBOW, SYSTEM OF A DOWN , ANATHEMA , BOTCH , SEPULTURA, ROTTING CHRIST, MINISTRY, SKYCLAD | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:04.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο