|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την Fortan την πρώτη γλώσσα προγραμματισμού υψηλού επιπέδου, δημιούργησαν οι ερευνητές της IBM το 1956 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1063 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ηπια δυο κοκακολες, δεν εχω παιξει καθολου χαρτια και το φλουρι επεσε στο ξαδερφακι μου το 3χρονο
click to show |
|
|
|
|
|
|
#1064 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
To φλουρί το στήσαμε για να πέσει στο πιτσιρίκι κάτι οικογενειακών φίλων! Αν ήξερα ότι έχει έπαθλο 10€ θα το έστηνα για πάρτη μου
Θα στήσω και το σημερινό πάντως. ![]() Χαρτιά δεν έχω ακουμπήσει στις γιορτές,αποτοξίνωση. Όλο το χρόνο πόκερ και δηλωτή παίζουμε. Και μόνο ένα ποτό γιατί αν πιεις έξω γίνεσαι ντιζελοκίνητο γυρνώντας,μιλάμε για πολύ πετρέλαιο. |
|
|
|
|
|
#1065 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Το φλουρι επεσε στο τριχρονο αλλα αυριο εχουμε νεα κοπη πιτας με αγριο σαφαρι για τον τυχερο που θα κερδισει το φλουρι,ο οποιος θα κυνηγαει κρυμμενους φακελους με μηνυματα,θα ανοιγει ντουλαπες και θα ξεστρωνει κρεβατια μεχρι να σκασει πανω στο 100ευρο
καλη χρονια |
|
|
|
|
|
#1066 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Ήπια 2 μπυράκια γιατί οδηγούσα, χαρτιά δεν έπαιξα συνεπώς δεν έχασα για να μπορώ να πω ότι κέρδισα στην αγαπή (κατα το ρητό "όποιος χάνει στα χαρτιά κερδίζει στην αγάπη. Αλλά και πάλι εγώ δεν έχω δει κανένα χαμένο να βγαίνει απο μπααμπουτιέρα αγκαλιά με γκόμενα!!!) και δε κόψαμε τη πίτα για να ξέρουμε που έπεσε το φλουρί.
Επειδή δε μου πέφτει ποτέ όμως, έχω κάνει το ΜΕΓΑ ΣΤΗΣΙΜΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΘΛΟ!!! Μόνο ευχές για καλή τύχη τη νέα χρονιά!!! |
|
|
|
|
|
|
#1067 (permalink) |
|
Οργίλος
![]() |
Καλό μήνα ρε γραφικοί.Τι χρονιές και λαλακίες.
Λοιπόν πήγα Γιαννιά-Στάμο με 6 φιλαράκια και ήπια 2 ουίσκια και 2 βότκες.Μόλις έφταναν στο τέλος τα ανανέωνα με κόκα κόλα και λεμονάδα αντίστοιχα. Το φλουρί το έτυχε η αδερφή μου.Το πρωί την κόψανε που έλειπα,χθες το βράδυ κοιμόντουσαν τα μικρά.Μπορεί κάλλιστα να το στήσαν λέγοντας τη μικρή πρώτη από τα αδέρφια κι όχι εμένα.Αλλά τώρα μόλις μου είπε η μάνα μου ότι ήμουν ο πρώτος. Στην πίτα της γιαγιάς όταν ξύπνησα είδα την πίτα στο τραπέζι κομμένη και το φλουρί να είναι σ'ένα από τα αφάγωτα κόμμάτια.Θα μπορούσε να 'ταν το δικό μου κομμάτι. ![]() Αυτά και καλημέρες,καλησπέρες ό,τι έιναι. |
|
|
|
|
|
#1068 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Καταγγέλω πως λόγω του Χριστού έχασα το φλουρί πριν λίγο.
![]() Ξέροντας πως ο πατέρας μου κόβει στην αρχή μόνο ένα κομμάτι του σπιτιού και μετά κατευθείαν για όσους είμαστε εκεί τα είχα στήσει έτσι ώστε να πέσει σε μένα. Κάποιος γραφικός όμως είχε την ιδέα και επέμενε κιόλας να κόψουμε και του Χριστού. Κι έτσι το φλουρί έπεσε στο διπλανό κομμάτι... Η Χριστοπαράγκα κέρδισε την Χρηστοπαράγκα... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#1069 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Πραγματικα πολυ βλακεια να κοβουμε σε Χριστους Παναγιες κλπ.... Αντε στο σπιτι οκ να το καταλαβω αλλα γιατι και σε αυτους; Σε εμας το πηρε αυτο το λαμογιο, η φιγουρα της κοκα κολα κλπ κλπ ο Αη Βασιλης
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1070 (permalink) |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Λιγο σαμπανια για το καλο και μια Ursus εξω, μεθυσαμε παλι!
Εμενα παντως μ' επιασε, μια χαρα κελαηδαγα μετα!!Στο MAO καναμε ποδαρικο, καλα ητανε, μονο που δεν ξερω ποσο περηφανες πρεπει να μαστε που κλεψε την παρασταση μια τραβεστι... ![]() Χαρτια δεν παιξαμε, πιττα δεν βλεπω να κοβουμε αυτο το μηνα, δωρο ο Αι Βασιλης δε μου φερε.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΒΕΡΤΗ!!! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:19.

Για πείτε πόσο ήπιατε, πόσα χάσατε, που έπεσε το φλουρί... Εμάς στο κομμάτι του Ίσμαελ 

Εμενα παντως μ' επιασε, μια χαρα κελαηδαγα μετα!!
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο